Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pipajs

ja by som išla už teraz pondelok , len my to neodporúči len kvôli tomu že krátka doba od kojenia . Mne sa už netvorí mlieko , ale že pre istotu . Tak ma to mrzí ked si predstavím že som mohla byť už krásna v bikinách , takže tento rok ešte nejak neinvestujem do plaviek

hops

pipajs
ja idem 19.8...no a leto obyčajne v auguste už končí tak sa aspoň nebudeme potiť pod tou sexi podprdou.

pipajs

Kde by som našla stránku kde je viac fotiek pred a po zákroku . chcem vidieť ako vizerajú gulaté . Myslíte že je lepšie počkať až po lete ?

bianocka

pipajs
ahoj som 6-ty den po oper.u Dr.Tršku. Ja som to znášala trochu horšie no s tablet.proti bolesti sa to dá.Už 2dni mi netreba žiadne tabl.a som v pohode.Bolieť to ešte bolí ale lieky netreba.Bude dobré ked ti pomože niekto z rodiny s detičkami lebo treba vela odpočívať.Ja ich mám už trochu odrastené ale aj tak potrebujú pozornosť.Cena ktorú uvádzaš je štandardná.S dr.som spokojná a uspokoj sa aj ty budeš v dobrých rukách.Neviem aká z toho vznikne velkosť no ak si si nie istá preber to ešte s dr.a on ti určite poradí.Ja už som bola na stole ked som sa rozhodla a povedala som mu že ak budú tie vačšie pekné tak nech ich nechá.Urobila som dobre.Skús sa s ním porozprávať.

pipajs

Hops
Merim 163 cm a v 60 kg taká sterdná postava , ale že mám trošku vypuklejší hrudník takže na mne bude vidieť aj to málo , ale nechcem byť ako dolinka ale zas nechcem abi som si to vyčítala že za tie peniaze som si mohla dáť aj vačšie

bianocka

Livaa
ahoj pokúšam sa poslať foto ale zakaždým sa mi to niekam stratí a oznámi chybu. Skúsim to poslať ešte raz.

pipajs

Ahojte baby som na tejto stránke prvý krát a tiež chcem peképrsia . Včera som bola u TRšku abol super . Vybrala som si gulaté pod sval a on my povedol 325 ml . ASle neviem si to predstaviť na číslo . chcem také 2.5-3 ,teraz mám 1 . ale hlavne my povedol termín terz 9 .6 to ma strašne potešilo ale nastal u nás zádrhel že mám 2 deti obidve sú odkojené 10 mes . A najmenší má 14 mesiacov a to je od kojenia len 4 mes . A odstup od kojenia by mal byťtak 6-12 mes . Takže moja radosť opadla a dohodli sme sa tak na sptember- oktober .že aj ked sa mi mlieko už netvorí môže byť niečo v žlazách ato by my mohlo vyvolať alergiu . Tak musím počkať . Bojím sa aj bolestí aj ked mám po 2 cisárskych . Cenu my povedal 72-75000 . Ceny sú približne asi rovnaké, že ? Baby podelte sa o skúsenosťi.

smajlinka

tazko povedat co vznikne,poradit ti mozem len tolko,myslim ze 350 na to co mas,kedze ako tvrdis ked si kojila a mala si vacsie budu dobra volba...

hops

smajlinka
Ja mám 75/A ak je vystužená tak B. Mám odkojené keď som kojila mala som 75C-D.
Ak mi pod sval dajú 350ml čo vznikne?
Ja chcem poriadne B.