Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzana123

pipajs
pomylila som sa poslala som ti website kde sa mozes pozriet na fotogaleriu. adresovala som to hops len si precitaj moje predosle prispevky predtymto a najdes to.

zuzana123

hops
pomylila som sa je to americka website udas si tam velkost prs pred potom aku velkost po chces a tam ti vyskocia obrazky prs zodpovedajuce velkostiam. daj vediet ci si to nasla OK.

zuzana123

Hops mam anglicku internetovu stranku kde si mozes pozriet before and after photo gallery, najdes tam fotky pred a po. Dufam, ze ti to trochu pomoze.
www.loveyourlook.com

zuzana123

Tie dievcata co ste si nie iste svojou velkostou podprsenky posielam website kde si to mozete presne zistit presne podla odmerania sa. Je to v anglictine vsak ale vypocita to velkost podprsenky vo vsetkych medzinarodnych velkostiach. www.85b.org

zuzana123

Livaa diky za odpoved tak hrudnik mas 70 cm a mas teda take trojocky to je pekna velkost. Ja mam obvod hrudnika 77cm tak nosim 75 podprdy. Aku velkost prs si mala pred operaciou a mas to po svalom? Ja som mala male 1-notky tak myslim, ze budem mat take plne B ci mozno aj mensie C. Som zatial spokojna. Nechcela by som vacsie lebo by mi potom zavadzali pri sportovani.