Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzana123

pipajs
akurat som bola na tak dlhsej prechadzke a priznam sa hej je to v tej podprde neznesitelne hlavne v takomto pocasi. Je uz taka prepotena ale doktor mi povedal este vydrzat taky tyzden a potom si ju oprat. Len sa utieram pod nou tak si ji rozopnem nachvilu iba vtedy. Prvy tyzden bol najznesitelnejsi lebo ma strasne stahovala ale teraz som si uz zvykla alebo mozno som uz aj trochu odpuchla tak je to ovela lepsie.

zuzana123

Livaa
Ja tak trochu podobne ako ty len ja som mala len jednotky predtym ako som mala malu. Boli pevne a akosi ma ich velkost vtedy tak netrapila. Kojila som 8 mesiacov a ked som skoncila tak hrôza ostali mi male jednotky. A potom to zacalo komplexi z prs ci skoro zo ziadnych prs (-: Tiez to mam pod svalom. Kolko mas ty uz po operacii?

pipajs

pozerala som tie stránky atam je tých fotiek fúra . Myslím si že asi môžem meť aj tie 325 ml .To budú už asi lopty ale nevadí nech to stojí zato . neni vám teplo v tej špeciálnej podprde . Počula som že je to dosť široké a hlavne nepohodlné .

bianocka

olinaa
to som len menila podprdu lebo som sa obliala polievkou tak ma muž cvakol ale volala som dr.či si ju smiem bez obáv prezliecť povedal že nieje problém. a ty oli ako ti je bez tých stehov?

Olinaaa

Bianocka ty uz mas fotky? Neni to nejako skoro? Ja som si nemohla dat dole tu opachu 14 dni. Moc nevymyslaj, radsej to dole nedavaj.

bianocka

pipajs
galerku si možeš pozrieť aj na www.plasticka-chirurgie.info je to viac menej práca lekárov foto pred a po.A na www.omlazeni.cz stačí sa zaregistrovať a galerku máš prístupnú. Ja mám anatom a vzhladom na to že som mala asimetriu mám rozdielne inpl. 310ml a 350ml. Prsia mám makučké sú priemne na dot. ešte sa nevrátila na 100% citlivosť .

pipajs

ja som mal vždy 0-1 ale ked som kojila tak som mala pekné 2-3 tak by som chcela asi také . Mne po kojení zostali pevné prsia len malé . A bolo to moc bolestivé , lebo sa toho bojím ako čerta . kolko ml . ti dali ? A máš gul. alebo anatom . Manžel ma obavy aby to nebolo tvrdé také umelé na dotyk
.

Livaa

zuzana123
no ja som este pred narodenim malej mala plne dvojecky,po 2rocnom kojeni mi zostali 0,takze asi tak. Mam ich pod svalom a ani by som inak nechcela. No myslim ze su take vacsie 2 mensie 3 . Ale ja som aj tak spokojna,hoc by som aj vacsie prijala k mojej postave.