Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzana123

nika00
diky za odpoved, ja mam obvod 77 pod prsami mala som len velmi male jednotky po dokojeni dcery a predtym som mala len jednotky. Doktor mi teda len odporucil 300 okruhle vraj to je najvacsie co by mi mohol dat kvoli velkosti aku som mala predtym. Som ale spokojna myslim, ze ludia si to ani moc nevsimnu. Len rozdiel bude taky, ze predtym to bola vypchata podprda teraz to budu uz naozaj prsia robit ten objem.(-:

hops

Aké máte skúsenosti: bradavky sú po akej dobe citlivé? ja si neviem predstaviť, že by ma môj manžel muckal po prsiach a ja by som nič necítila.

Pegy

Pipajs nemusiš sa bat,ja mam teda eurosilikony ale su makučke a ani manžel by nepovedal že su to silikony keby to nevedel,neviem ako ine značky ale tieto su super na dotyk.!!

nikaOO

zuzana123
cez prsia mam 88 a pod mam 70.predtym som nosila 70B podprdu,aj ked polovica podprdy boli vypchavky.Boli to tqake vycucane 1 a polky.teraz si kupujem 70D.ziadne vypchavky.Vsetky som vyhodila.xi.

Olinaaa

Bianocka ty uz mas fotky? Neni to nejako skoro? Ja som si nemohla dat dole tu opachu 14 dni. Moc nevymyslaj, radsej to dole nedavaj.

zuzana123

nika00
a kolko mas obvod pod prsami? Ja mam 300 a presne 2 tyzdne po obvod mam 89cm cez prsia. Dufam, ze mi to este nepojde viac dole.