Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petra2

nika00
s tými vypchávkami som to robila tiež... po odpuchnutí mám oblečená rovnaké prsia ako predtým s vypchávkami

evellina

pegy dakujem za odpoved...myslis ze sa moze aj stat,ze telo po operacii nemusi prijat implantat???...ak ano,co potom??..dik

margaret

babulky a odkedy ste sa odvazili spavat na boku? po dvoch tyzdnoch ste uz aj dvihali dieta? tie, co ich mate, samozrejme ...:)
a pegy, ty si tiez bola u jezovitovej, viem, ze aj karla, ale ta tu dlhsi enebola tusim, ako dlho ste nosili tu uzasnu
podprdu?

nikaOO

ja by som si dala kludne po tom co teraz na sebe vidim 400ml,ale oni su aj tieto pekne,ale nebola by zenska co by nevymyslala.xi

nikaOO

no aj ja to tak mam ze si to nik nevsimol,pretoze som take mala predtym v podprde,ale som tam narvala az 3 vypchavky.xi.teraz mam bez podprdy to,co predtym s 3 vypchavkami.

hops

nikaOO
ja som sa bola práve premerať pod prsiami 75, cez prsia 87 a nad prsiami 84. teraz mám 75A-B ked si dám 320ml asi nič nepokazím...čo myslíš?