Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

veraa

to som rada,že si spokojná, a ako to prežívaš? máš veľké bolesti? ja sa toho strašne obávam, ako to zvládnem...a ako dlho si čakala na termín? počula som o ňom, že je fakt dobrý

veraa

ahojte baby, zajtra mám ísť na konzultáciu k Trškovi na Interklinik, máte s ním niekto skúsenosti? ďakujem

nikaOO

margaret
ja som zacala spavat na boku cca po 4 tyzdnoch.vecer som zaspala na chrbate a rano som sa zobudila na boku.Prislo to nejak tak samo.no zo zaciatku to bol len pravy bok,lebo na lavom som to mala dost citlivejsie.
zuzana123
tiez som musela nosit podprdu 6 tyzdnov,no ako Pegy,mala som blby pocit neistoty,tak som ju tiez nosila este asi 2 tyzdne doma.Potom sportovu,a aj s kosticami.

nikaOO

Petra2
Ved prave,ked som vedela ze pojdem na operaciu,tak som si ich tam nasackovala nech mam vacsie,ci si to niekto vsimne.Nikto nic,ani tieto nove si nik nevsimol.Asi by si to vsimli keby ma videli v plavkach.vie to iba mama,muz a gynekologycka.Ona mi zo vsetkym pomahala.Sranda je v tom ze je to svokrina kamoska.xi.

Pegy

Evellina no telo nemusi prijat impl.ale stava sa to dost malo,lebo silikon telo dobre znaša.Toho sa boja asi všetky kočky čo sa na to daju.Nejake kočky tu aj pisali, že maju problemy so zdravim odkedy maju implantaty, ale to by si sa mala spýtat ich ako dopadli,bolo to tu tak max 2 mesiace dozadu.Viem ,že impl.vyberali dievčatam čo tam mali infekciu/konkr boli u Dr,Gubu -ale to je asi rok stara zaležitosť/Ale ta sa prelieči a impl,sa da naspat.Ale ak by telo inpl.neprijalo a mala by si zdr.problemy,musi ist.impl.von.

Pegy

Margaret tu podprdu som mala nosit4 týždne,ale nemala som dobrý pocit ked som ju dala dole,mala som pocit,že mi prsia odpadnu.Po tých 4 týždnoch som ju ešte nosila lebo som sa s nou citila lepsie ale len doma,na von som nosila už normalnu.

zuzana123

Petra2
diky za odpoved, to si dost dobra, ze si nosila tu podprdu tych 6 tyzdnov. Aj ja chcem vydrzat tak dlho najmenej mam ju este len 2 tyzdne a pripada mi to uz vecnost. Spavam stale na chrbate trochu vyvysena. Citim sa trochu dolamana tak by som sa chcela vystriet a pretiahnut si chrbat ale podprda a cerstve prsia mi to este nedovolia. Uz chapam, ze fakt je vyhodnejsie mat prsia spravene v jeseni ci v zime, da sa to asi vydrzat lahsie. Pekny den dievcata (-:

Petra2

hops
pri tvojej štíhlej postave tipujem, že s 320 budeš mať asi plné C košíky, ale reálne to musí posúdiť doktor.

Petra2

zuzana123
to mäknutie je individuálne, mne to trvalo 6 týždňov, kým začali byť prirodzene mäkké

hops
ja som mala bradavky3 mesiace až príliš citlivé, bolo to doslova nepríjemné...teraz je to už takmer ako predtým (5 mesiacov)