Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vera007

Ahojte babenky..dlho som tu nebola.
Mam termin OP v Prievidzi 13.6. dufam,ze mi to do tretice vide,lebo uz som tomu prestala verit..

pipajs

veraa
Ja som bola v Ružinove v ortopedickom centre tam to aj vykonávajú . Tam si ma pomeral a potom my dol na výber že si môžem dať bud gilaté alebo anatomické 3250ml . Ja som si vybrala gulaté pod sval a povedal mi zhruba cenu tak 72-75000 a anatomické sú zhruba o 6000 Sk drahšie . A v tej cene je už zahrnuté všetko operácia , silikony, hospitalizácia a špeciálna podprsenka . A v Prievidzi mi povedal že má volný termín 13.6 .

veraa

pipajs
čo to vážne ti dal tak skoro termín? a kde ťa bude operovať v ružinove alebo na interklinik...taká blbá otázka čo ti povedal, že koľko ťa to vyjde? ja by som chcela tak začiatkom augusta kvôli škole a robote, to budem doma aspoň 3 týždne určite

pipajs

Veraa
Ahoj . Ja som bola na konzultáci u Tršku v pondelok . Musím povedať že je to veľmi mylí človek a mám v nom velkú dôveru . Mne dal termín teraz 9.6 . ale bohužial sa naskytol jeden problém tak sme to museli odložiť až po lete . Takže termín si myslím by ti mohol dať kludne už za 2 týždne . Ja sa tiež toho bojím , ale myslím že to zvládneme .

veraa

bianocka
som rada, že si mi napísala svoje pocity a budem rada ak si budeme aj dalej písať, určite mi to pomôže prekonať strach :) ja som sa rozhodla aj s kamarátkou, že pôjdeme spolu tak si budeme aspoň pomáhať :) a robil ti to pod sval alebo cez bradavku? ja dúfam, že nebudem mať dlho bolesti kvôli robote, aby som neminula celú dovolenku :))))

bianocka

veraa
ja osobne som potrebovala tie prvé 2 dni viac tabl.proti bolesti potom stačilo dať si 3 a teraz som už 3dni bez.Tieš som sa strašne bála ale tu sa ta zakažd.niekto ujme tu sú zlaté baby a aj tebe pomože ked sa takto porozprávaš s niektorou čo to má za sebou.Tie bolesti sa dajú prežiť a každá máme iný prah bolesti tak je to ťažko posudzovať.Inak sa doma len tak bezcielne motám a odpočívam.Nemáš sa čoho báť.Na termín som nemusela dlho čakať len mi ochorela malá potom aj krpec nakoniec ja a termín som musela posunúťˇ. Nakoniec sa mi to zopakovalo aj teraz pred operáciou no naštasie som neochorela a den pred op.som si dala robiť testy či sa náhodou neobjav.nejaký bacil.Pokial ti do toho nepríde choroba nečakáš velmi dlho.A hlavne teraz sa zrejme nerobia operácie v takom množstve ako po lete a od januára. Vtedy je toho vela.