Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzana123

Dievcata co mate po poradte prosim som dva tyzdne po a mam taku mensiu obavu. Zda sa mi, ze mam prsia akosi daleko od seba. Mam 6 cm medzeru medzi nimi v strede a bojim sa ci sa daju k sebe. Neviem ci je to tou podprsenkou, ze zips v strede je sam o sebe dost siroky. No neviem som zufala poradte.

Pegy

Evelilina nič sa neboj,je velmi mala pravdepodobnost,že telo impl.neprijme.Každá jedna sa bojí komplikacii a treba sa informovat na všetko čo s tým suvisi.Nie je žiadna záruka na uspech ,ale netreba sa tým nervovať,že zrovna tebe sa niečo stane.Ja som sa tiež toho bala hlavne preto,že mi hned odporučila dosť velký implantat.Ale všetko je v poriadku a tešim sa z pekneho a prirodzeneho poprsia.Tak zarad spiatočku a vnes do toho trochu optimizmu.Najdi si lekara ,ktoremu budeš doverovat a všetko dopadne dobre.Nechaj si poradiť od kočiek s fora čo boli na zakroku na východe,určite ti daju dobrý typ!!

nikaOO

evellina
ahojky.Tak z vychodu?Baby tusim na vychode spominali Chirmed v Kosiciach.Myslim ze Livaa z tohto forka tam bola.Co som videla foto tak tam robia pekne prsicka.Keby som este byvala na vychode tak urcite tam by som sla,no uz som inde.

nikaOO

vera007.
Ahoj,no super,uz som si myslela ze si to vzdala.Tak nech sa to podari!!! Uz by si si to zasluzila ked tak dlho cakas.

joanne111

smajlinka,
chodis sem este? ak ano. ozvi sa.ja som akosi nepochopila ci mas pod svalom ci pod zlazou.a ako si vysoká ked chces este väcsie?

evellina

ahoj pegy,no to si ma teda nepotesila..nevies ako potom vyzeraju prsia,ked sa implantat musi vybrat??..neda sa urobit nejaky test predtym,ci telo prijme implantat??..budem to musiet prebrat aj s lekarom,este som u nho nebola,stale sa chystam,ale musim si najst cas a porozpravat sa s lekarom co a ako,lebo ja mam strasne vela otazok..jednoducho sa bojim,naozaj ta obdivujem,ze si si to dala spravit,ale ti aj zavidim,musim priznat,ale tak zdravo..nie v zlom,to je super,ked to mas uz za sebou,nemas problemy a si spokojna,ani nevies co ja by som za to dala,keby som do predu vedela,ze vsetko dopadne ok..ale asi to risknem a budem dufat,ze vsetko dopadne aj mne dobre,no co uz..pre krasu sa trpi..vies ja som z vychodneho slovenska a tu nemam typ na dobreho chirurga,ale pojdem sa informovat,len tak a uvidim ...dakujem ti za odpoved,idem spat,lebo som strasne unavena z prace,zajtra sa ti zase ozvem,lebo mna vzdy nieco napadne a som ti naozaj vdacna za tie informacie,este raz ...DAKUJEM...pa-pa

ladybug001

vera 007, držím palce aby ti to dobre dopadlo. som sa bála či sa ti niečo nestalo keď si sa tu dlho neukázala ...