Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

veraOO7
No musi to vyst!radsej nato nemysli.ja som tam tiez dosla v miernej nervozite,odovzdala som vysledky vysetreni a mala som polhodku volno kym si to pozrel anesteziolog.ked som prisla spat a kazali mi prezliect sa,az vtedy mi dosla ze uz pojdem.este som sa sestricky pytala ci ma budu operovat lebo som neverila..xi,,fakt ti to prajem,nech sa to uz podari.

evellina

nika00
ahojky,vdaka za typ,vravis ze CHIRMED v KO??...a nevies ako operuju v Presove??..ja som dostala typ na doc.Valdmana,ale neviem..asi tie Kosice su lepsie...aj ty mas psia zvacsene??..aky je to vlastne pocit??..urcite uzasny...mne uz sa o tom sniva aky mam plny dekolt a ked sa rano zobudim a zasa si obliekam podprdu z vypchavkami,tak mi je do placu..xi,xi...uz by som to chcela mat za sebou...pa

evellina

pegy
vdaka ,ze si ma povzbudila..mas pravdu,nesmiem mysliet hned na to najhorsie,v najblizsej dobe ako to bude mozne,pojdem sa hned informovat k nejakemu lekarovi,teda este som si nijakeho nevybrala,ale budem na tom pracovat a termin operacie by som chcela mat v januari,tak dufam ze aj ja budem taka spokojna ako si ty a ze sa tiez budem tesit s pekneho plneho poprsia...pa

vera007

nikaoo..dakujem,uvidim ci mi bude osud priat..lebo po takom case uz moc ani neverim,ze to vide.
Zajta idem na krv a musim potom este na internu..tak uvidim.
A ako sa mas ty?

margaret

no, mna to tiez prekvapilo, ze az 3 dni po op...ale uz som sa dnes sprchovala, to bolo super, aj ked aj strach, kym mi muz pral a fenoval tu podprdu, myslela som, ze mi prsia odpadnu

livaa: poslem ti foto z dneska, cize po 6 dnoch do galerky, tesim sa na pristup :)

ladybug001

margaret, mňa to tiež bolelo keď mi to odlepili, ale to ťa bude bolieť len jeden deň, potom to už bude v poho. na stehoch som bola dva týždne od op.

zuzana123

margaret
kolko mas po operacii? Myslela som, ze stehy sa vyberaju po 10 dnoch. Mne vyberali po tolkych teraz si len jazvy prelepujem s naplastou. Mas to pod prsom ci v podpazusi?

margaret

ahojte, tak ja som bola uz dnes na kontrole, dr. povedala, ze sa to hoji pekne, ale na vyber stehov mam prist az o 2 tyzdne, co bude 3 tyzdne po op, nie je to trochu neskoro? a inak ma to dnes boli, mozno preto, ze to odlepili? vas to nebolelo? a podprdu mam nosit tiez este 2 tyzdne a este ma p. dr. trosku napomenula, aby som to neprehanala s fyzickou aktivitou...:(