Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lialia

Dakujem. A kde si bola prosim ta na operacii? Davali ti rozdielne implantaty?
Ja budem robit len administrativu, v kancelarii, tak neviem..

ladybug001

ja som mala asymetriu, ale asi trocha inú ako ty - ja mám skoliózu, takže aj plecia mám jedno vyššie a druhé nižšie, opticky sa to vyravnalo, prsia sú teraz rovnako vysoké, len bradyvky sú jedna vyššie a jedna nižšie. mne dal dr tri alternatívy a táto mi prišla najlepšia. dá sa ešte vytvarovať prsník a keď máš jedno väčšie ako druhé, tak ti môžu dať do jedného viac ml. uvidíš čo ti povedia na konzultácii. op si skôr naplánovať skôr ako 2 týždne pred robotou, lepšie by bol mesiac, ale zase to závisí od toho akú robotu budeš robiť.

Lialia

Pegy dakujem za odporucanie, to som rada. Citala som vela pozitivneho aj na Trsku, tak asi si dohodnem konzultaciu u oboch. Chcem sa opytat, v septembri nastupujem po MD do prace, kedy bude najvhodnejsie sa operovat, 2 t stacia pred? Neviem sa vobec orientovat. Ako dlho ste cakali na operaciu u Jezovitovej, 2 m vopred ist na konzultaciu je postacujuce?
Mali ste tu niekto asymetriu? Podarilo sa ju odstranit?

Pegy

Lialia ja som bola u Dr.Ježovitovej,teraz je čerstvo po op.aj Margaret.Ja osobne som s nou velmi spokojna a vrele je odporučujem.

Pegy

Margaret ,ona vybera stehy neskor a myslim, že je to dobre,jazva sa viac zrastie a potom sa tak neroztahuje, ale aj to je individualne.

Lialia

Ahojte, ja som tu nova. Velmi ma potesilo, ze som nasla takuto diskusiu.
Mam jedno dieta, dalsie uz neplanujeme a rozhodla som sa pre plasticku operaciu prs. Nikdy som nemala asymetriu a bola som z prsnikmi spokojna, ale pri kojeni sa mi zacala nalievat len 1 prsnik a zial pre zdravie malej som na nom i odkojila. Teraz je o nieco vacsi, manzel mi tvrdi, ze to nie je vidiet, ale ja to vnimam a mam komplex vyzliect sa do plaviek, nedat si vycpavku do tricka atd. Iste to poznate. Dlho som sa odhodlavala a nakoniec som si povedla, ze trapit sa kazdy den kvoli prsiam do konca zivota sa nechcem a postupim zakrok, aj ked som ho nikdy neuznavala. Chcela by som sa opytat dievcat z Ba, boli ste niekto na operacii u dr. Jezovitovej v Esteticku? Ake mate skusenosti? Mali ste niektora asymetriu, ak oste spokojne s vysledkom? Tiez ma zaujima, kde mate rez a ci mate vacsinou gulate implantaty pod svalom. Ja nosim 80B. Mam 173 cm a 59 kg. Dakujem za odpovede.

nikaOO

evellina
Ahoj.Je to uzasny pocit.S tymi vypchavkymi je mi to velmi zname.Ja mam aj zvacsenie aj upravu(mastopexiu),kedze som po kojeni a trochu ovisali.Ked som si kupila bikiny po opke,boli tam strcene vypchavky,uz som ich mohla kludne vyhodit..Pocit,no zo zaciatku po opke je to ako keby si tam mala v prsnikoch kamene,ale po case si nato telo zvykne a uz je to fajn.Ja uz som 2 mesiace po a uz mam pocit ako keby ze su to to moje porsia a nic tam nemam.Uz to necitit ze tam nieco je.A ten chirmed tu baby casto spominaju.Skus sa nato opytat,urcite ti poradia,tu sa ta vzdy nejaka baba ujme,tu su vsetky baby fajn.

renata27

Margaret,
to je ok. ja som tiez mala stehy vybrate po 3tyzdnoch, najprv som tiez neverila lebo vsetci vraveli,ze do 10dni, ale Dr. sama vie kedy asi treba vybrat.
Ked mi ich vyberala nic som necitila, a jazvy uplne tenucke ani vidiet sa nedaju. Uz som asi 6tyzdnov po a je to super, cas rychlo bezi. TAk uzivaj prsia :))