Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vera007

nikaoo..dakujem za povzbudenie,dobre to padne..no zavidim(v dobrom)tym co to majú za sebou.
A stym plavanim..neviem som citala,ze sa nesmie 6 mesiacov,no neviem preco až tak dlho..skus zavolat doktorovi čo na to povie.

Lialia

Ja som mala prsia vzdy, uz od narodenia. Hrudnik mam ale 80cm, podprdu nosim 80 B. Takze take mega to nie je. Neviem to odhadnut, ale urcite mi kamosky hovoria, nech nejdem pod 300, ze po case lutovali, ze nesli na viac.. Uvidim co povie doktorka k mojej postave, ake budu vhodne, boky mam 90 cm, tak zase nechem vyzerat ako super man :-D

renata27

Lialla,

to teraz mas cez hrudnik 100cm? Co budes mat po 350ml? :))))) no pekne....
ja si neviem ani predstavit mat 350.
Mam 350g to je asi 270ml, neviem...myslim.

Lialia

Baby dik za odpovede. Na op mozem ist az v auguste, nakolko mame naplanovane dovolenky. Tesim sa, ze to pojde tak rychlo. Som velmi zvedava na to, co mi navrhne - ake silikony. Tiez sa mi viac pacia gulate, kamoska ma gulate a po 3 rokoch jej padli, prsia vyzeraju prirodzene. Tiez moje prsia nie su uplne male, ale chela by som tak 350ml implose, manzel mi povedal, ze ked uz, nech to stoji za to. Tak som zvedava, co mi navrhne. Cez hrudnik mam okolo 100 cm.

Pegy

Lialia ja ti odporučam isť na op.čo najskor ak chceš nastupit do prace.Dr ta zoperuje do 2-3 týždnov,na konzultaciu sa netreba objednavat ,ma ich od 13-17 hod

renata27

Lialla,

Ja mam rez dole pod prsnikmi,myslim ze len odtial sa dava pod sval.. Mne dala gulate, ma prehovorila namiesto anatomickych a musim povedat, som rada ze som jej doverovala a nechala to na nu. Fakt si casom ten sval tie implantaty prisposobi, a vyzeraju normalne. V enmocnici som bola presne den, na druhy den rano som sla domov.

margaret

lialia: mna operovala jezovitova minuly piatok, som nesmierne spokojna a to som velmi narocny pacient :), nielen s nou ale s celou klinikou
a termin mi dala tyzden po 2 konzultacii, cize uplne vysla v ustrety mne aj mojmu menstruacnemu cyklu :)

renata27

ja som isla k Jezovitovej na konzultaciu a asi o dva tyzdne ma operovala, ja som to chcela tak rychlo a vysla v ustrety. Ak bude mat volne,tak ta zoberie ako budes chciet. Ja som velmi spokojna s nou, aj jazvy super.