Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianocka

ladybug001
Ja to ťahám 9 den a už začínam mať agresívne sklony.Len som chcela vedieť či to nespos.nejaké komplikácie.

ladybug001

zuzana, ja som na tom podobne. mám 285 ml a bohato mi stačia, presne takéto šikovné som chcela :)))
lialia, si sa pýtala na dr? bola som u dr hederu a som veľmi spokojná.

zuzana123

renata27
podla toho co tu uz dlhsie citam som si tiez myslela, ze 300tovky silikony mi mozno tiez bude malo, ale poviem ti ja som zatial spokojna. Mne islo fakt o to aby som mala aspon nejake prsia a teraz mam. Ja uprednostnujem skor tie len do ruky nie su na obtiaz ak baba rada sportuje a ja som ten typ. No ale kolko ludi tolko chuti. ((((-:

zuzana123

Lialia
ja mam jazvy v podpazusi a mam viac ako dva tyzdne po. Stehy mi vybrali po 10 dnoch, jazvy sa na moje prekvapenie uz za tych par dni pekne vstrebali. Su to len take ciarky este su stale ruzove ale ked vybielnu myslim, ze to bude tazko viditelne. Iba si ich prelepujem takou specialnou naplastou.

renata27

Baby,

aj keby ste mali 600ml, tak kazdej by sa po tyzdni zdali male:))) My stale mame malo.
Ale verte, ze niekedy menej je viac

margaret

mna len napadlo, ja mam tiez gulate a 400 pod sval a som prekvapena, ake su drobne, no fakt, nevyzeraju velke

pegy, lialia, jezovitova uz mava konzultacie len od 13 do 15