Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

bianocka
ladybug001 ahojte.mam anatom.Mne povedal Dr ked som bola na kontrole po 6 tyzdnoch ze mozem odlozit tu babickovsku a nosit podprdu s kosticami,ale nesmie tlacit na implos,ale ho iba obkreslovat zo spodu.Ja mam rez okolo dvorca,neviem ako je to ked je rez pod prsom,to asi neskor,kedze to by tam na tu jazvu tlacilo.asi by to zbytocne drazdilo jazvu.

margaret

livaa: na jednej stranke som si precitala, ze najviac komplikacii mavaju pacientky, ktore maju dobry pooperacny stav, a teda sa precenia, nedodrzuju pokyny az tak rigidne a sposobia si komplikacie :(, pomerne ma to vystrasilo, bo to uplne na mna sedi

Livaa

margaret
u kazdej je to ine,kazda mame iny prah bolesti. Myslim ze pokial sa da a neboli to tak je mozne robit vsetko. Hlavne nezdvihat hore ruky,a nenamahat prsne svaly. Vsetko treba robit s mierou, aby sa implantat pekne zrastol a nepohol sa.

margaret

ahojte, teraz prave citam na omlazeni.cz, ze prve 3 tyzdne sa nesmie umyvat hlava-teda nie my same, no, ja som si popravde na 6 den sama umyla, opatrne samozrejme a cesem sa samaa asi od 4. dna po op, vy ste dodrziavali tieto pokyny tak striktne????

ladybug001

to by som aj rada vedela. asi skočím do skinny a kúpim si tam nejakú bez kostíc a potom uvidím ako ďalej s prsíčkami ;)

bianocka

kočky čo máte anatom.inplantáty aké si kupujete podprsenky ? Ako je to vlastne s podprs.s kosticami ? Po odložení tej babkovskej možeme nosiť akékolvek prádlo?

ela_l

baby este co sa tyka jaziev, neviete mi poradit co je najvhodnejsie na 6 tyzdnove jazvy? robim tlakove masaze a natieram ich cicaplastom no rozmyslam nad tymi silikonovymi platkami, aj ked jazvy su rovne teda nie su spadnute alebo vystupene no su cervene a trosku zhrube nie su to uplne ciarky ako to pisete vy. Ved poslem fotky na rajce..

ela_l

Pegy
ozyvam sa po dlhsom case, ale ako si vravela krasne mi prsia padli a teraz vyzeraju po 6 tyzdnoch presne ako som chcela, teda uz nie su tak neprirodzene napuchnute navrchu. dakujem za tvoje rady :)

Petra2

renata27, lalia,
ja som mala pred op cez hrudník 98cm, mám 450ml a teraz mám 102. opticky pod šatami vyzerajú ako väčšie dvojky, menšie trojky, košíky mám 85D

ladybug001

mne to nespôsobilo, 9.deň ti určite nespraví, ale možno keď si to vydržala tak by si ani nemusela začať ;)