Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petra2

margaret
ako dlho si po operácii? Vystúpené a opuchnuté prsia, hlavne ak sú implantáty vložené pod sval sú úplne normálne. Chce to len čas a je individuálne, ako dlho to trvá, kým prsia odpuchnú, zmäknú a implantáty zostúpia a usadia sa. Mne odpuchli asi po 3 týždňoch, zmäkli po 4 a prirodzene vyzerajú až po 5 mesiacoch. Ak sa ti niečo nezdá, mala by si konzultovať s operatérom.

margaret

aj ja chcem rady, pjosim pjosim :)
ja mam tiez prsia hrozne napuchnute hore, co ste to robili dievcata? ela-l, ty si tiez bola u jezovitovej? tak sa mi vidi, ze to je jej rukopis, ze prsia su vytlacene hore a napuchnute a az potom padnu, pegy, aj ty si to tak mala?

Pegy

Lialia no ked maš teraz cez hrudnik 100cm tak ti daju asi aj vačšie impl.Ja mam teraz po op.100cm a mam 500ml,pod prsami mam 82cm.

anka888811

Ahoj Ladybug,nie je to silikon,je to hrca...vies ake mam nervy z toho?Ja vela x beham bez podprs.doma...Pri vstani mam stale taky cudny pocit,ty nie?

ladybug001

ja sa mám fajn, poslala som ti aj mail. tiež ich mám už mäkké, ale v strede sú ešte trocha tvrdé. aké hrče si si nahmatala, preboha??? to mi ani nehovor. ale veď na sone si bola pred mesiacom a pol, myslíš, že za takú krátku dobu by sa ti niečo spravilo? nie je to silikón? ja mám ešte dve chrastičky a čakám kedy odpadnú,aby som mohla ísť s deckami do bazéna :( podprdu nosím poctivo, normálnu som ešte nemala, musím kúpiť nové ;) sem-tam behám večer doma len tak "naľahko",ale to tiež nie dlho :)

anka888811

Ahoj Ladybug,nie som doma,som na vylete,preto som ho zavolala,ze nemozem.Mam uz makke prsia,chrasty nemam uz ziadne,3x som uz mala normalnu podprdu cez den,super pocit,ved niektore to nosia tiez len 4 tyzdne a mi uz tiez sme 4.tyzden po,no nie?:-)) Dnes som nasla male tvrde hrce na levej strane,tak mam ist asi ku gynekol....Ty sa mi mas ako??

ladybug001

margaret, mne dr povedal po 2 týždňoch od operácie, že už nie je žiadne riziko posunutia alebo krvácania, ale ešte sa mám šetriť. hlavne nad tým moc nerozmýšľam, že čo všetko sa môže stať.