Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ladybug001

margaret, celkom ok. nakoniec som si na to zvykla, ale nevedela som sa dočkať kedy mi ich dr vyberie :). dobre sa to vyčistilo a fakt som nemala ani jednu modrinu a žiaden opuch. najviac som sa bála vyťahovania drenov,ale bolo to za sekundu a nebolelo to, bolo to len trochu nepríjemné.

ladybug001

vidíš, ja som dreny mala a to dosť dlho lebo mi každý deň do nádobiek dosť natieklo, ten opuch bude asi tým. mala som ich mať 48 hodín a mala som ich od stredy do nedele rána.

margaret

petra2, aj tebe dakujem, po op som 9 dni

ad dreny, ja som chvalabohu nemala

ozaj a do galerky sa mi neda dostat, hoci mam uz pristup od livii, snad to coskoro vyriesime

ladybug001

ja som ich vôbec nemala opuchnuté, ani hore vystúpené... a mali ste dreny?
anka, ja tú podprdu nosím, som "vzorný" pacient ;),nechcem, aby sa niečo náhodou stalo. neviem si predstaviť čo môžu byť tie hrčky, ale ja by som volala dr. nech ti poradí čo a ako

Pegy

Margaret aj ja som to tak mala ,neboj pekne to klesne ved pozri do galerky!!Rozdiel je iba v tom ,že každá sme mali predtým iné prsia,tak aj po op.su iné.Zlatko musíš byť T R P E Z L I V A!!!