Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petra2

nie je pravda, že fajčenie ovplyvňuje iba anestézu. je klinicky dokázané, že cigaretami zúžené cievy spôsobujú horšie, teda pomalšie hojenie operačných rán. všetky odborné zaheraničné stránky doporučujú nefajčiť aspoň 14 dní pred op a 4 týždne po op. ale je fakt, že niekto to nevydrží a to neznamená, že sa rana nezhojí. ale skúste cigarety aspoň obmedziť čo najviac.

bianocka

Doll19
Dr.Trška operuje aj u milosrdných tam som bola ja a sestričky sú tam super.Izba bola pekná s TV a toaletou+sprcha.Personál sa vzorne stará o svojich pacientov.

nikaOO

Doll19
Ja som bola operovana na zahradnickej v šnop-e v BA..Tam sa o mna starali uzasne.Ak chces vediet viac tak to skor mailom.Inac Dr operuje aj v PD a myslim ze este v interkliniku v Ba.

Livaa

hops
ja tiez fajcim, dr. o tom vedel a v pohode. Tiez som nemala od polnoci jest,pit a ani fajcit. S implantatmy to nema nic spolocne,ide hlavne o anesteziu. Ale ked si zoberies ludi ktori bohuzial havarovali,alebo nieco sa im stalo,ze museli nutne podstupit operaciu v celkovej,a mozno boli najedeny,fajcili pred tym..... vsetko dobre dopadne :-) Najlepsie je nefajcit :DDD aka som muudra,kebyze to bolo len tak :DD