Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

modroocka55

baby plavali ste niektora po operacii?Ja som bola vcera a bolo to strasne myslela som ze mi prsia odidu na chrbat a jazvy ze sa dotrhaju a to som 9mesiacov po

Lialia

Bianocka,kolko ta vysla operacia, ak to nie je tajomstvo. Ja mam odlozenych okolo 60 tis bokom, tak snad neostanem prekvapena a nebudem musiet este dosetrit. Zvazujem prave Trsku alebo Jezovitovu, buduci tyzden tam idem na konzultaciu.

bianocka

olinaa
ahoj Oli včera som bola na tie stehy dal mi dole aj tie fix.pásky tak sa teším.Všetko je ok.Jeden dren bol dosť bolest.a trochu to ešte cítim ale zrejme to bude nerv no lepší sa to.Inak sa nemožem stažovať cítim sa fajn.Prsia sú skutočne velmi pekné mám obrovskú radosť.dr.Trška naozaj vie čo robí je skutočne fantastický.Po op som 2 týždne. O 14 dní možem zmeniť podprsenku a po 6 týždnoch po op.smiem aj plávať a opalovať sa tak dovolenka bude pohodová.ako sa máš ty Oli ? Nemáš foto v galérke?

Lialia

Margaret, takze nie je v tom problem? Nemusim ist na operaciu 2x? lebo som pocula, ze niekt lekari robia silikony az isty cas po modelacii..

Lialia

Dievcata, ahojte. Tak ja som sa dozvedela, ze zrejme ma modelacia neminie a ze budem musiet podstupit i tu. Boli ste niekto? Ako vyzeraju jazvy po case? Prosim vas, operuje Trska alebo Jezovitova tak, ze vykonava modelaciu a zvecsenie zaroven? Dakujem.

Olinaaa

Bianocka, ako sa mas? Vsetko ok? Ze uz nic neboli? Kolko dni si uz po opke? Ja uz to ani nepocitam. Prestala som si aj jazvy prelepovat, mam este asi dve chrasticky, ale kaslem na to. Nevies poradit nieco na to aby zbledli?

bianocka

Dobré ránko.

ladybug001
včera som bola na stehy a dr.povedal že ked je jazva čistá bez chrastičiek už ju netreba prelepovať a može sa začat jemne masírovať.