Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vera007

bianocka..dakujem za opytanie..dnes som bola vyberat dreny, taka ulava ze sa stym nemusim vlacit (:
No jedno prso ma boli..neviem ci tam mam modrak alebo co to moze byt.
Inac to znasam celkom dobre.

zuzka24

ahojte,tak uz len par dni a pojdem aj ja.konecne.ani neviem ci sa viac tesim alebo bojim..ale nevadi,neodstupim od toho!majte sa pekne.

Livaa

chrustik2
mail sa Ti zobrazi ked kliknes na moj nick:-)
uz o tyzden? drzim palceky aby si bola spokojna,a ku komu ides?

chrustik2

Ahoj Livaa..
Tak mi napis prosim ta aky mas mail a uz o tyzden budem mat po Op tak rada prispejem svojimi foteckami a aj si porovnam s inymi babami..budem mat 285ml ;o)

Livaa

chrustik2
fotky sa posielaju mne na moj mail. My baby co sme po opke mame stranku s fotkamy pred aj po. Su tam baby hlavne z tohto fora co podstupili zakrok. Ked ches mozes poslat fotky aj s popisom(kolko ml,aky typ,profil,ktory dr. a kde Ta operoval)budem len rada a mas moznost vidiet ostane albumy.

nikaOO

zuzika6
mi tu blbne pc.chcela som sa ta opytat ci si nemala nieco podobne,kedze mame rovnaku opku.je to celkom v pohode,nemam ich ani stvrdnute ani nic,akurat to palenie je divne.ma aj napadlo ze mozno tym jazvam nerobi dobre to teplo.