Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianocka

Nika 00

Nika nesmieme sa stresovať je to normálne veď sme po op.Nemáš za čo ďakovať tiež som potrebovala pomoc keď mi bolo najhoršie a dievčatá ma podržali.Dobré je to že si možeme aspon takouto cestou obmeniť skúsenosti a trochu sa povzbudiť keď si niesme isté.Všetko bude v poriadku neboj.Mna tiež viac hnevá to lavé hlavne tam kde bol ten dren ale na to je ešte priskoro aby som bola fit.

bianocka

vera007

vera sú krásne.Blahoželám.Darmo dr.Trška je macher.Ja som sa tak tešila keď som išla na stehy.A keď mi dal dole tie fixačné pásky ...paráda.

nikaOO

bianocka
dakujem,si zlata,ma to ukludnilo.Sem tam to stipe,svrbi a viac sa potim.predtym ked som cvicila tak skoro som sa nepotila,a teraz viac.Aj ja pozorujem kadeco.xi.

vera007
wow,su peknucke,musim povedat ze sa podarili :0) super.Aj mna bolelo lave viac a dlhsie.Fajn ze to dobre znasas.

bianocka

nika 00
nika také pálenie mám aj ja.Pozorujem viac vecí a neviem to ani pomenovať no je to proces hojenia.Toto pálenie popisovali aj iné dievčatá.

bianocka

vera007

Mna tiež bolel jeden viac ale zrejme to bol nerv.Nikdy sa to nedá odhadnúť presne. Buď trpezlivá určite to prejde. Dreny som ani ja nemusela bolo to dosť bolestivé. Drž sa a teším sa na fotky. Pa

vera007

nikaoo, livaa ..dakujem za gratulacie..dufam ze nenastanu ziadne komplikacie.
Dakujem vsetkym babenkam za podporu (: