Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

Lialia
Trska posobi velmi profesionalne a bol aj mily ku mne, aj sme sa zasmiali, proste taky pohodak. Ale fakt seriozny. A sympos :) rada sa mu zverim do ruk, no a ake by si chcela?

jancecka

ahojte všetci, viem že ma nepoznáte a asi na mňa nebudete ani reagovať, no ak by niekto predsa len chcel, potrebujem jednu maličkú láskavosť
mám kamošku, ktorá sa zapojila so svojou dcérkou do súťaže o kameru, mohli by ste ju prosím podporiť aj vy? ak samozrejme chcete, nikoho nechcem nútiť a pokiaľ som niekoho týmto príspevkom urazila, tak prepáčte

www.sonyfootball.eu

dakujem veľmi pekne a prajem pekný deň:D

Livaa

ZUZKA24
Ja som tiez bola v Chirmede. Nemas sa coho bat,vsetci su tam velmi zlati a budu sa pekne o teba starat:-) Je to tam sice male ale zato utulne,domace prostredie. Drzim palceky.

zuzka24

vera007,
urcite velmi potrebujem vase slova baby,tak vam dakujem,pretoze iba ten co to zazil to asi dokaze presne pochopit-pocity,obavy,atd.

sweetlemon

Ahojte babenky,tak uz som bola na prvej konzultacii u Trsku v snop,op planujem na stred augusta. Uz sa neviem dockat :))) je tu nejaka baba, ktora by bola s Trskom nespokojna? Na neho som tusim este nic zle nepocula. Joj, ako sa tesim :))) potom poslem fotecky...

Livaa

chrustik2
fuuuha az do Prahy? co on neoperuje na SK? Ked mi potom posles fotky ja Ti nasledne poslem pristup do nasej galerie. Tak drzim palce a najma nech si spokojna.