Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Olinaaa

Ja sa neplanujem opalovat bez, zatial:) takze skusim to. Ja uz tu opachu cez den nenosim, mam len sportovu. Nerobi mi problem behat aj uplne bez, no skusala som to len na chvilocku.
Este vydrzime par tyznov a zacneme si to uzivat, ze? :) Pekny vikendik prajem, utekam uz domov. papa

bianocka

Olinaaa
Ja sa mám fajn len ma z tej podprsenky už bolí koža ale to je tak keď má na sebe človek niečo 24hod denne.Plávať nebudem ani ja po 6týžd.ale opalovať sa možeš. to som sa pítala dr.lebo v tej dobe budem na dovolenke.Dokonca mi vravel že ani jazvy nemusím prelepovať.

Olinaaa

Bianocka, ahoj moja, mam sa dobre. Uz by som sa chcela ist kupat, opalovat, myslis ze mozem? Viem ze tebe doktor povedal, ze po 6t uz mozes plavat. Ja uz budem pondelok 6t po..
Plavat este asi nie, ale len tak sa vyvalit v plavkach :)
Co ty moja, ako ?

sweetlemon

Baby, prosim vam, dostanem sa do tej vasej galerky, ked som este len pred op? Idem na konci augusta, len som strasne zvedava, ako ste dopadli vy. Mam poslat fotky najprv pred? Dakujem pekne

margaret

olinaaa: neviem aky profil, ani neviem, ze pri okruhlych su aj profily,a el aj tak je to prekvapujuce, skusala som C podprdy a vsetky boli velke