Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lialia

este: sjuzi, modrocka 55 atd..
Nieco take by som chcela velkostne, mali ste pics u Dr niekto? Viem, ze to nie je kadernik, ale pre istotu..

Lialia

zuzika6:
Ked pozriem pred, mozes byt spokojna... Co na to Dr? Nepouzil ine velkosti imp? Robil len modeláciu dvorcov, ze?

all:
Kocky, ktorý Dr vám upravil pekne asmetriu? ake imp pouzivá Trska?

zuzika6

Lialia,pošlem aktualne foto a potom môžeš posudiť.Určite to nieje len moja ješitnosť.Jasne že je to ovela lepšie ako to bolo,ale ten velky rozdiel vo velkostiach ostal.
Ladybug-dr.Trška

ladybug001

zuzika a u koho si bola?
anka, ako sa máš? ja som dnes bola na kontrole pretože zajtra nemôžem a všetko je ok, pôjdem tam až o pol roka. čo máš nové???

zuzka24

baby!uz aj ja chcem mat konecne PO!som strasne netrpezliva!no mam problem v tom,ze ma doma takmer nikto nepodporuje,je mi to luto,no mozno sa najde potom niekto iny..co uz?

margaret

ahoj kocky, tak ja budem mat zajtra 3 tyzdne po opke, dnes som bola na kontrole a na stehoch, vraj sa to krasne hoji, mozem prestat nosit tu hnusnu podprdu a dr. mi povedala, ze mozem si ist hned aj kupit nove, a ani nemusia byt sportove, len nesmu byt push up a s kosticami, v noci uz mozem spavat uplne bez, ale podrzte sa, ja som cela paf, trolilinku neprijemne prekvapena, ze tie moje 400 ml okruhle mi spravili len BECKOVY kosik!!!! mam 80B teraz, no verili by ste tomu?

sweetlemon

Lialia
No pocula som, ze je nalepsie ist na op par dni po M. Pred urcite nie, pretoze prsia su naliate. A ked pojdes po, tak mas najvacsiu istotu, ze v den op nebudes mat :) no mne dnes prisli, takze teoreticky by som uz asi aj mohla volat trskovi :)