Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

chrustik2

Ahoj Livaa...no uz sa mi to blizi o tri dni uz budem po...idem do Prahy na OP ale operuje ma slovensky doktor.Ok potom poslem fotky a kde si ich viem potom aj pozriet,myslim kam ich ukaladas? ;o)

vera007

Babenky..neviete mi poradit niekto..nechapem zacala som krvacat od spodu,ale menzes este nemam mat.. uživam antikonc.tabl. Mala niektora nieco podobne po opke?Prosim napiste mi.

Livaa

zuzka24
kazda to prezivame inak,niekto to zvlada lepsie,niekto horsie,ale vsetky to mame za sebou a zvladli sme to :-)
nemysli na to zle ale na to ked uz budes po a tesit sa z peknych prs.
ku komu ides a kolko ml budes mat?

vera007

zuzka24..aj ja som mala take iste obavy ako ty..nemysli na to, zbytocne sa budes stresovat..mysli na to,ze to dopadne dobre a budes mat svoje vytužene didy.Citim s tebou.Držim palce.
A k tej bolesti,každa to znaša inač,zaleži aky maš prach bolesti.Neboj ostatne baby to zvladli,zvladnes aj ty a okrem toho ides do dobrych ruk.

zuzka24

ahojte,v utorok idem na OP.myslite,ze to bude velmi boliet?trochu sa bojim,no snazim sa nemysliet na to,no..neviem.dufam,ze to dopadne v pohode,toho sa najviac obavam.