Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

Lialia
no na presny termin este nie som, pretoze cakam, kedy teraz "dostanem", aby som si to mohla vypocitat. Ale myslim, ze dnes to na mna ide, takze bys som sla tak 18.8., nejak v tych dnoch. Hovoril, ze tak minimalne mesiac az mesiac alebo mesiac a pol dopredu, takze ti to akurat vyjde, hned sa mozes objednat v sobotu :) Ja mu budem volat asi buduci tyzden.

zuzika6

Lialia,po op. som už 5mesiacov.K nejakej radikalnej zmene už určite nedôjde.Posledne foto som dala radšej iba v podprde,lebo nechcem pôsobiť odstrašujuco pre tie,ktore sa ešte len rozhoduju...

zuzika6

Zdá sa,že som tu jediná,ktorá nieje s konečným výsladkom spokojná :-(.Ja som asi tá výnimka,čo potvrdzuje pravidlo...