Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzka24

no,baby,som rada,ze som nasla toto forum,inak by som prisla o plno veci...potom vam niekedy mposlem fotky aj ja,ved aspon niekto to dokaze ohodnotit tak ako sa patri...drzim vsetkym palce,nech sa vam dari a nech vam sposobuju len radost..uz mam pred sebou len par dni..:)))

ladybug001

murjank, ja som tiež nízka a štíhla a mám 285 ml. zdali sa mi na začiatku neprirodzené, bolo vidieť obrys silikónu ale teraz (som po 6 týždňov a niečo) sú úplne super. vôbec už nevyzerajú umelo a sú akurát. neboj, ono sa to každý týždeň bude meniť k lepšiemu ;)

murjank

ani nie..neboli az tak od seba..a uz praveze odpuchli uplne..ked boli napuchnute boli krajsie..teraz akoby pretlacalo trochu ten silikon..viac sa mi zda ze vydiet ze su tie prsia silikonove..dufam ze to este trochu spadne alebo co...mozno si len neviem zvyknut na to..

Livaa

murjank
este si cerstvo po opke, tak nerob ziadne zavery este je skoro. Musia odpuchnut a pekne sa usadia. Mala si ich aj pred opkou tak od seba?

murjank

ahojte..ja som dva tyzdne po..a neviem zdaju sa mi nejake neprirodzene strasne,este aj dost tvrde..a daleko od seba..este sa to nejako upravi?alebo uz zostanu taketo?mam len 260ml..nechcela som vatsie..som nizka a stihla tak mne to staci..

margaret

pegy: ty si uz asi ani nepamatas, ze si niekedy na nejakej plastike bola, ze? :)
ja este premyslam, ze mozno ked klesnu dole, tak sa koby viac vyplni kosik a mozno daju aj cecka, co myslis?

margaret

ano, pegy, fakt mam iba BECKA!!! ved by som nezartovala na temu prs :)))), tiez som z toho paf, lebo mi slubovala mensie d vacsie c, ale asi za to moze moj typ hrudnika, ak si z ba, tak ti ich aj ukazem :), uz sadaju, inak myslim, ze budu pekne, velmi podobne tvojim, len mensie

inak sa mam super

Pegy

Margaret fakt maš iba Bečka? Ja mam 500 ml a mam Dečka a do Cečkovej podprdy sa nezmestim ani náhodou. Možno máš vyžší profil.Ale už ti začinaju sadať.Ako sa inač maš?

margaret

olinaaa: neviem aky profil, ani neviem, ze pri okruhlych su aj profily,a el aj tak je to prekvapujuce, skusala som C podprdy a vsetky boli velke