Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sjuzik

livaa
ahoj, neviem ci si ma pametas, pisala som ti o mojich jazvach ake su hrozne..a bola som s tym u jezovitej a povedala ze mi urobi rekonstrukciu zadarmo... a ze take jazvy este nevidela

KlaudiaKE

AHOJ ZUZKA24 .. myslim na teba, vela tu nechodim , podnikam a neviem kde mi hlava stoji, takze tu zabludim len sem tam a narychlo precitam ci uz mas po alebo nie, lebo som vedela ze ides teraz niekedy.. tak sa ozvi ako to dopadne. vsak mna to caka za 2mes a este stale neviem aka velkost lebo s tymi ML som mimo a niekto vravi vela niekto malo.. tak som zvedava na cerstvy tvoj vysledok. drzim prsty a urcite sa ozvi ;-)

sweetlemon

Lialia
No to mi je ltuo, hej, u Trsku je zname, ze odmieta niektore klientky. To je skoda. No dobre veci som pocula na dr. Jezovitovu z Estheticu, tak vyskusaj ju :)

Lialia

Pekny vecer kocky, som po, som smutna... :(
1. Dr nema v 8m terminy, cize nemozem ist k nemu na opku...
2. ze nemoze pouzit u mna impl... neviem preco...
3. musi modelovat celkovo...

Takze idem na konzult k dalsim Dr... Pride mi, ze to moc komplikoval, uvidim co iní...

Koho mi odporucite?

zuzka24

Livaa,no snad to horsie nebude.nezvyknem byt velmi chora a mozno je to len zo sucheho vźduchu v izbe.dufam,ze to prejde,lebo...uz sa mi nechce cakat dlhsie na OP:)prajem pekny den:)

Livaa

zuzka24
snad chorobu potlacis a vyzdravies dovtedy. Snad neprepukne a nebudes mat teploty a poriadny zapal,to by uz nebolo dobre. Skus kloktat,dobry je na hrdlo tantum verde ma aj protizapalove ucinky a taktiez šalvia je dobra na hrdlo,ci uz caj alebo tablety. Drzim palce aby si v utorok bola fit :-)

zuzka24

dobre ranko:)baby neviete co so mnou bude?v utorok by som mala ist na OP,no akosi ma zacina boliet hrdlo...nic ine mi nie e iba to.myslite,ze mi to zrusia????

zuzika6

Lialia,ano upravoval mi aj dvorce,z jedneho bral aj zo žlazy,ale o rozdielnych velkostiach implantatov sme sa nebavili.A teraz si myslim,že to ešte mohlo pomôcť...

murjank

ani nie..neboli az tak od seba..a uz praveze odpuchli uplne..ked boli napuchnute boli krajsie..teraz akoby pretlacalo trochu ten silikon..viac sa mi zda ze vydiet ze su tie prsia silikonove..dufam ze to este trochu spadne alebo co...mozno si len neviem zvyknut na to..