Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

umatuma

murjank
ja som bola pred 4 rokmi,,ked mi prsia odpuchli tak akurat trosicku ovisli ale k sebe nesli.asi som ta nepotesila

murjank

je tu niekto dlhsie po opke?ja som treti tyzden..a uz mi prsia odpuchli..zo zaciatku boli pekne teraz sa mi zdaju dost od seba..este sa to moze upravit?ci oni uz len klesnu,ale dialka zostane takato?dakujem

chrustik2

tak by si mohla mat tie 305ml ,no viac neviem aby to nevypadalo potom velmi umelo..kedze nejake tie prsia mas...

hops

165/56 a mám dosť široké ramená....sako 36 je Ok, ale úzke v ramenách..38 je v ramenách OK, ale široké v drieku (pre obraznosť)

chrustik2

U neho bola kamaratka dal jej 305ml..je spokojna,no je to aj hlavne podla vysky a vahy...Ja mam teraz 168cm a 48 kg takze u mna by viac ani nebolo dobre...Kolko mas ty?

hops

Chirmed MUDr. Kačmár...teraz nosím 75B, ale musí byť vypchatá uvažujem o 300-320
zdá sa mi , že by to malo byť dosť, ale nechcem potom ľutovať...

chrustik2

ahoj hops..
Poslem urcite,no som len 48hod po Op tak asi pozdejsie... a ku komu ides na konzultaciu?No podla toho ake velke mas teraz prsia...ja mam 285 a som uplne spokojna su uplne super...

hops

chrustik2
Tak to je super. Teším sa s tebou. Pošleš Live foto?
Ja mám zajtra dohodnutú kozul. musím upresniť veľkosť, tvar...som z toho nervózna..stále neviem či anatom, alebo okrúhle..

chrustik2

Mam 285ml a u DR.Cabana...Akoze nemozem urcite robit vsetko,ale som v pohode...no ked sa mi chce sa necham aj ja obskakovat je to super pocit ;o)