Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ladybug001

chrustik, tak GRATULUJEM!!! konečne má zakladateľka témy po op ;) veľkosť je ok? ja som už siedmy týždeň po a sú super, úplne akurát. tak odpočívaj a nenamáhaj sa, aby si tú krásu nepoškodila :)

Lialia

Dnes som bola u dr jezovitovej, velmi prijemna osoba, super ludský pristup, som prijemne prekvapena. Netvarila sa, ze moje prsia su problem, tak sa mi zdvihlo sebavedomie. Bude mi davat impl 400ml okruhle plus zmodeluje 1 prsnik okolo bradavky, takze nebudu takmer ziadne jazvy.. Mám 80cm okolo hrudnika, tak preto. Moc sa tesim, uz by bol 8m...

Livaa

zuzka24
budem na Teba mysliet a drzat palceky nech vsetko prebehne hladko a nech si spokojna a neboj sa,ale tes sa :-) zvladnes to,vsetky sme to zvladli :-)

Livaa

chrustik2
blahozelam Ti nech si spokojna a nech vsetko je ok,je super ze to tak v pohode zvladas,ale davaj aj tak bacha kym sa ti zrastie implantat aby sa nepohol a pekne sa usadil :-) tesim sa na fotecky

zuzka24

klaudia ke,
potesila som sa:))zajtra idem na OP,tak som trosku nervozna,ale nic hrozne.potom sa ozvem,ako som dopadla.najviac sa obavam tej bolesti,no stale tajne dufam,ze to nebude take hrozne.ja som sa napokon rozhodla pre 350ml a vysoky profil.tak som zvedava!este mas trosku casu na rozhodnutie:))ale neboj,tie dva mesiace uz prejdu ako nic.ani sa nenazdas a budes po!tak budem aj ja mysliet na teba,aby si sa dobre rozhodla!drz sa a nezabudni aj oddychovat nie iba pracovat:)

murjank

umatuma
tak to si ma nepotesila..to mas pravdu..a mas ich tiez od seba trosku viac?neviem mozno sa mi to len zda tak..a vymyslam..ale mozno ked trochu padnu tak to bude menej vyrazne..aspon dufam..

Pegy

Sjuzik to je super,že ti to opraví zadarmo-takýto prístup lekara sa mi páči,lebo podaktorí si ťa po op.ani len nevšimnu,tak daj vedieť ako si dopadla!!

Pegy

Margaret no ja už som aj zabudla,že som na najakej op.bola!!Onedlho pojdem na kontrolu po roku tak tam hadam niekoho z fora aj stretnem.Ešte ti prsia sadnu.Ja som sa vtrepala do podprdy po op.do Cečka ale ked sadli tak iba do Dečka.