Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lialia

Margaret, idem ku Gubovi a dnes som prave bola u Ogurcaka a vraj ma dovolenku prve 2 augustove tyzdne.. :( Ako sa inak hojis, prska sadaju?

Liva: peknu dovolenky ti zelam i ja :)

Livaa

margaret
diiiik :-) idem do Chorvatska,neviem sa dockat ako si budem vylihovat na plazi,vegetit...uz to potrebujem takto vypnut :-)

margaret

LIVAA: krasnu dovolenku!!! kam idete? uzi si pekne topless! :)

LIALIA: ja mam vybornu skusenost s Ogurcakom, su hned oproti estheticu a ak im donesies potvrdenie o krvnej skupine, tak vsetko ostatne stoji len 1600 Sk, spravia ti to v priebehu hodiny a vysledky odfaxuju na kliniku, kam ides na op, ozaj a kam ides nakoniec?

Anonym: som velmi zvedava, ako dopadla tvoja konzultacia

Lialia

Kocky ahojte.

Prosim poradte, kde ste boli na predoperacne vysetrenia? nechce sa mi ist velmi k obvodakovi, je to znamy - stary pan a nemam chut mu vysvetlovat, ze idem na operaciu prs, iste sa da i sukromne, mate nejake skusenosti so sukr zariadeniami v BA? Dakujem.

Mimochodom idem nakoniec len na modelaciu, tak velmi neprispievam, som mimo temu, ale citam vas a drzim palec :-)