Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzka24

ariell,
myslim,ze este ta to moze viac boliet,ako aj to,ze jedno prso viac druhe menej..este par dni a malo by to byt lepsie..ak nie,obrat sa na lekara.drz sa!

zuzka24

galilea,
ja si myslim,ze je to tvoja vec a chirurg ti moze povedat svoj nazor,no ty si to platis,ty to chces,oni ta nemaju odhovarat...

galilea

baby prosim vas poradte mi !!!!no akoze ked poviem ze si idem dat operovat prsia tak mi kazdy tvrdi ze ma chirurg stade vykopne lebo ze ich mam az prilis pekne velkost 3 nemam ich neforemne ani ovysnute ja som spokojna len jedna vec ja mam jedno prso mensie ako druhe normalne to nevidno ale ked sa pozeram do zrkadla tak hej aj priatel si to vsimol normalne mi bolo blbo som sa citila debilne aj ked si chytim tak citit ze jedno je mensie ,,jediny dovod na operaciu by bol asi tento ,,,,dakujem za odpoved

Carie

Vala24: Siskovi urcite nechod! Ja netvrdim, ze vsetky operacie musel dovrzat, to sa snad ani neda, aspon tie co mali rovnake podprsnikove ryhy to maju podla mna dobre. Ale radim ti, k nemu nechod, lebo to bude loteria. Okrem toho klame do oci a to uz len co je za charakter? Zato ze on sa rozhodol, ze okuhle implantaty sa mu viac pacia, klame pacientky ze si nemozu dat spravit prsia jake chcu, lebo ze sa to akoze neda? A naco preboha? Aby sa to jemu pacilo? Ale ved on sa na ne uz nikdy viac pozerat nebude!

Carie

Par dni som tu nebola, lebo som bola rozlietana a nemala som cas. Tak bola som vo stvrtok u dr. Jezovitovej. Mozem potvrdit co tu uz bolo povedane, ze je velmi mila. Divod mojej asymetrie mi povedala ten isty, ako povedal dr. Trska a to, ze Siska ma zle narezal - jeden rez hore, druhy dole. Nakolko videla aj moje fotky pred, bolo jej jasne v com bol problem, siska mi narezal podprsne ryhy, lenze ja som mala jednu vyssie a druhu nizsie, v tom bol problem. Inak nikdy som si take cosi nevsimla. Vraj vacsina zien ma tieto ryhy v roznych vyskach a ze niekedy je rozdiel az 5 cm. Ja som mala takmer 2 cm. Riesenie mi navrhla ine ako dr. trska, a to, ze oba silikony vybrat, vyhodit a dat nove a to tentoraz pod sval. Vraj jazvy nebudu vacsie ako su. Hovorila dokonca, ze siklienka by mi mohla dat nove silikony zadarmo, hoci mne to pride divne, lebo vsak to nebola chyba tejto firmy, ale toho nepodareneho chirurga. Ale vraj sa to takto niekedy robi. Hmmm.... Neznie vobec spatne, len ci naozaj daju zadarmo. A dr. tiez hovorila, ze problem nebol v roznej velkosti mojich prosnikov, tie boli rovnako velke, problem bol jedine s tymi podrsnikovymi ryhami. A dobry chirurg si s tym vie poradit a nareze jednu ryhu a druhy rez urobi v rovnakej vyske, aj ked ta druha ryha je inde. No, ako je mozne ze chirurg s 30-rocnou praxou nevie taketo zakladne veci mi nevedela povedat ani ona, ani dr. trska. Takisto aj tie rozdielne velke implantaty nemaju nijake opodstatnenie, ako som uz spominala. Operacia u nej by stala 40-tisic + implantaty, ktore by mi teda mozno dali zadarmo. A tiez odporuca operaciu az tak najskor o pol roka po OP.

Carie

vera007: este som nebola, chystam sa aj k nemu, ale najskor som chcela obehat nejakych fakt odbornikov, aby mi povedali nieco k tomu a potom ked pojdem k siskovi budem vediet, co mu mam povedat. ale mam z toho divny pocit. lebo poviem mu, dokafrali ste ma a teraz co dalej? ak by mi nedajboze navrhol, ze mi to opravi, co by som sa inak divila lebo je arogantny a viem, ze ma aj do oci klamal, co ja dalej? ja sa bojim mu lahnut pod noz zase, ze ma dokafre este viac. mozem len pytat peniaze nazad, a to uz viem jak dopadne. mohla by som sa s nim sudit, ale odchadzam do zahranicia, nebudem tu, tak sa to neda. ja som prave chcela zacat novy zivot v zahranici s krajsim telom.

ariell

Ahojte, ja som 3.den po operacii. Je normalne ze sa mi zle dycha a jedno prso boli viac ako druhe? Ked sa viac nadychnem az ma to tam pichne.