Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kukina

ariel,
len sa drz,je uplne super,ze mas taky priebeh.len sa nezabudaj setrit!aj ked mas minimalne bolesti!!oni postupne celkom odpuchnu,este sa trochu zmenia.ja som po op asi mesiac a citim sa super.maj sa pekne a drz sa.

ariell

Ahojte, ja som cosi vyse tyzdna po operacii a musim povedat, ze som si vobec nemyslela ze to bude prebiehat skoro bez bolesti a uplne v pohode.
Kolko to trva kym zmaknu a padnu?

margaret

lialia: prepac, az teraz som si vsimla tvoju otazku, no, sadaju, podla mna uz celkom pekne prirodzene vyzeraju, uz su z nich aj take mensie trojky :)

a ty kedy ides gubovi?

shade: ja to mam, bola som s tym u dr. a je to vraj uplne normalne

vera007

hops..chodim a citam s casu na cas spravy..mam sa v celku dobre,dakujem za opytanie..
Nevies nahodou ako je to so solarkom..mozem tam ist, som 5tyzden po opke? A ako je to s plavanim?
Mam ich stale take necitlive,najma bradavky..kedy sa to spravi ak vobec..
A ako sa mas ty?

shades

ahojte :)
mam asi mesiac a pol nove prsicka,a som velmi spokojna. mam mierne obavy z pravej strany, ktora ma nebadatelne iny tvar ako lava, ale ako ste spravne podotkli, nikdy nebudu na 100% rovnake. akurat ma laka to, ze je citit akoby okraj implantatu, je to zvlastne - akoby bol trosku zvrasneny, lezal mierne na rovine namiesto v obluciku.. tazko sa to opisuje, ale asi viete, co myslim. vzhladom na to, ze este stale sa tvar bude menit, dufam, ze aj toto sa casom vyrovna, ale ak mate niekto s niecim podobnym skusenosti, rada by som bola, ak mi mozete poradit. velkost mam 280cc, co na moju vysku 158 cm a dakych 53 kg je uplne idealne, vacsie by uz boli prilis umele, takto posobia pekne a prirodzeno. akurat to mierne splostenie ma laka, teda to, ze citit kusok pokrceneho implantatu. vopred dakujem za pomoc.

hops

kukina
Plná záťaž sa odporúča po 3mesiacoch ide o zaťažovanie prsného svalu, ale bicykel, steper podľa mňa aj skôr (tak 2 mes)samozrejme to všetko záleží od priebehu hojenia a rekonvalescencie