Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikis

ladybug
je ovela tvrdsi ako pravy a hlavne bolestivy, ale len pri zmacknuti. Okrem toho, ked zdvihnem ruku nad hlavu, v prsnej ryhe sa koza velmi natiahne. Zatial mi doktor kazal iba masaz s celym implantatom a natierat Liotonom. No uvidime...

nikis

Ahojte, pisala som sem par dni dozadu ohladne problemu s lavym prsnikom. Zistila som ze sa mi spravila kapsularna kontraktura. Som mesiace po operacii. Stalo sa niektorej z vas nieco podobne?? Doktor mi povedal ze je tam moznost ze sa to napravi aj bez operacneho zakroku vykonavanim masazi. Prosim ak ste niektora riesili nieco podobne, napiste mi.

zuzka24

inak baby,citim sa super.tri tyzdne po opke...myslela som,ze to bude horsie,ale naozaj som prekvapena.pofotim nejake fotky,a potom az sa livaa vrati-poslem.som max.spokojna.dufam,ze sa dari dobre aj vam.
inak-anonym-ty sa drz a nevzdaj to!!!tomu lekarovi co ti to urobil by som dopriala ........'''

zuzka24

galilea,tak podla toho kde ti to budu robit a pre ake sa rozhodnes-anatomicke su trocha drahsie-ale ja viem ceny iba v tom centre kde som bola ja a som uplne spokojna s vysledkom aj so vsetkym.a nie iba ja.viem,ze v Ba su ceny ovela vyssie.

galilea

zuzka ,,,,ved to uplne lacno ta vyslo co som pocula tak minimalne tych 5000 6000 euro minimalne ,,,no uvidim rozmyslam nad tym stale ja by som si dala len kvoli tomu dovodu co som pisala predtym ,,,

Vala24

all
ahojte, tak ja som sa nakoniec rozhodla pre dr. fedelesa z estheticu.. pocula som len same chvaly na neho, aj sesterka a jej kamosky boli unho a su moc spokojne...vsetky si dali anatomicke, to chcem aj ja.. maju ich fakt paradne.. vo stvrtok idem na konzultaciu, som zvedava ako sa mi bude pozdavat:))
a na opku asi az koncom roka, treba nasetrit...