Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

repka

petrusa

aj ja som mala tu jednu jazvu tak.. na jednej strane peknu ciarku a na druhej presne kozu cez kozu a teraz to uz nemam tak... hadam mi menej vidiet tu co vyzerala predtym horsie - lebo ta ciarka je uuplne minimalna na tom mieste kde bola ta "koza cez kozu" :D

petrusa

Repka
NO tO kazdy hovori ze ked mi stichy vyberu tak ze tO bude lepsie:)) takze dufam ... Uvidime v utorok ake to bude ked vytiahne stichy :)) juuj tesiiim

petrusa

A babyyyyy!!!!
Dajte si take ako doktor odporuca ja som chcela 300 ml odporucil 400 a nakoniwc sOm si dala 350
Uz teraz s frajerom dedukujeme ze sa nam to zda male:)) uvidime xo to bude ked to uvidim nazivo bez pooperacnej podp. Ale dufam ze nebudu male a budu akurat!!! Chcem tymto povedat dajte na DR!!!!! Je to pan a vie odhadnut

repka

petrusa

aj ja som mala tu jednu jazvu tak.. na jednej strane peknu ciarku a na druhej presne kozu cez kozu a teraz to uz nemam tak... hadam mi menej vidiet tu co vyzerala predtym horsie - lebo ta ciarka je uuplne minimalna na tom mieste kde bola ta "koza cez kozu" :D

petrusa

Zuzulla
No cakala som co som mala robit?? Na kavu ist :)) hihi ved sOm nemohla ani pit ani jest!!! No katastrofa :)

ZuZulla

petrusa... cožee a to si tam musela do druhej sedet a cakat alebo si mohla aj niekam ist ....

Vivien123
ja z Trenčína

petrusa

Zuzulla vivien
Neviem kde idete na operaciu ale ak do pezinku tak sa pripravte ze vas tam bude vela .. Ja som prisla o 8rano tam a az o 2 som sa fostala na rad a to dalsie 2-3(uz neviem) boli za mnou ..

Lucia 203
Aj ja mam jednu jatzvu taku cudnu.. V utorok idem na stichy a som zvedava ako to bude vyzerat ked mimich vytiahne... Na peavej ruke mam len ciarocku peknu a na lavej take ze kozu cez kozu ale vraj sa to tak rozide ked to vybere tak som zvedava dufam ze to bude pekne :/

Vivien123

ZuZulla,

no ja az na 10 ... :( A tiez tak, stres aj radost... Uz nech mame po tom... Tak to ja ked pridem ty uz budes mat za sebou... Ta si tam vyhladam, nech mi povies... mozno si naposlednu chvilu rozmysliM :)