Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZuZulla

Vivien 123

Na 8:00 snád to tam najdem :)) no vieš čo mam to take striedave raz sa tešim raz bojím ... a taak ... a ty ako??

petrusa

Manula
No mam nakoniec tie 350 a mam pocit ze je to ok ze su akurat uvidim ked mi daju dole tu podprdu.. Vsetko som zvladla v pohode nebolelo ma v pondelok som uz v pohode behala len chrbat ma zacina boliet ako slak!!! Odporucam vsetkym od bolesti flector a niecO na spanie bo dnes som bola bez tabletky na spanie a moc som sa teda nevyspala... A toto teplo je neskuticne a skodi mi uuuupkne ze najviac:((( inak som celkom rada aj za tie 350ky

Lucia203

Silviklh
prečo nič? Zahoji sa vam to aj tak pekne? nabledo a zarovno kože? J amam tu jazvu taku skôr vpadnutu, nemam ju zarovno kože. Nechcem aby mi to taktto zostalo, myslite že mam šancu že sa to aj u mna zahoji peknbe zarovno kože? je tu neikto kto mal jazvu tiež vpadnutu až 1-2mm a široku asi 2 mm?

leus

teraz sa sprtam na nete o znackach implantatov a chcem sa opytat vas baby hlavne co ste boli v chirmede,ci ste nepreberali ,ze preco preferuju nagor a nie napr polytech.Aj mne vtedy navrhol hned nagor o inych nebola ani rec...Na omlazeni si chvalia hlavne MCGhany a Polytech.