Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

diamond26

manula

Ja som dnes volala tomu internistovi a nastastie ma objednal na utorok raano ..ufff tak uz nemusim hladat ineho....ze mozem prist aj bez vysledkov krvi keby som ich nahodou este nemala a potom to prinesem a on to dopise..no snad bude vsetko v poriadku ..uz len v to dufam :-)inak u toho internistu si sa nemusela vyzliekat do naha vsak ?lebo z toho mam hrozu :DD

Kaili

Ahojte prosim vas poradite mi čo je dobre na jazvy? Čo použivate a kedy je dobre začať tym jazvu natierať, Po akom čase od operácie? Vraj existuju aj pasiky na jazvy použivate aj tie?

0paris0

diamond26

výsledky z krvy ti pozrie aj sestricka za minutu ja som tiez nemala výslednu spravu pozri si ake mas hodnoty a vedla toho su rozpatia ake by mali byt ak by si bola nejak mino nich vtedy by mohol byt problem

manula

diamond26,
ano,mam to z krku , dokonca sa mi este podvecer podarilo vybavit si komplet zdravotnu dokumentaciu aj napriek tomu, ze moja lekarka ma tiez dovolenku, skoro ma porazilo, som myslela, ze sa k nej nedostanem, ty to nemusis mat? ano ja idem 3.9. Pezinok sobotaaaa :))) uzavrete internym lekarom? podla mna to je ta sprava co napise nakoniec internista ako mne dnes po vysledkoch, ked si vsetko presla a vysetrila ma :)

Lia86

Cajka,

Zalezi od toho, ku komu ides a aku znacku implosov si das, napr u dr Cervena si implose objednavas sama, u dr Trsku sa ti o to postara, len zaplatis za opku. Cena celej opky ja cca od 2200 eur do 3000 eur... Aj ti dr vysvetlil co sa stalo? Podla opisu to vyzera na kapsularnu kontrakturu....

Zuleko

Petulik
Poslala som fotky,je to fotené 2 mesiace aj niečo po Op čiže teraz ju tie prsia viac usadené a trošku menšie:-)

diamond26

manula

Inac na tom papieri mam napisane ze tie vysetrenia musia byt uzavrete internym lekarom ..ako to myslia ze uzavrete ?ja som asi vadas :-D

diamond26

manula
tak ty uz to mas vybavene..aj ja uz chcem .....:)..zajtra sa idem objednat na to ekg este ...snad uspejem uz to chcem mat z krku :-D lebo toto behanie v tom teple je hroznee..aj ked chodim sice autom s kamosom ...aspon mam spolocnost :-) ty ides na tu operaciu tu dalsiu sobotu?