Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bon bony

baby ktore mate urobene prsia, stalo sa vam niekedy ze pred svojimi dnami ste mali prsia opuchnutejsie /co je normalne/, ale aj teplejsie???

Ja mam 1 prs viac spuchly,zospodu teply, druhy je OK, tak sa plasim a dufam ze je to spojene s krámami ktore cakam :(((

inac som mala vzdy citlivejsi tento prsnik co je opuchnuty,a mam aj ine implose,dufam ze je to tym.

nestalo sa vam to niekedy ? sa bojim ze co ak naky priznak niečoho :-/

korki

ahojte babenky

vsetkym novym prsaticam gratulujem, aj tebe petruska. no fajn, urobila si kompromis, ale vidis, sme ti tu dobre radili, daj na dr. to uz ked teraz sa ti zdaju ok, tak o mesiac si budes nadavat, ze si dr. nenahovorila aj na 450, xixi... ber to s rezervou moja...

silviklh, neblazni. este ziadne baby, uzivaj si prska trosku!!! si este moc moc mladucka. ja ti verim, ze clovek tuzi po tom, co nema... ale ber ma s rezervou, momentalne som s nervami v koncoch z mojich dvoch certikov. ale tiez ked vidim male mimco,tak kuknem na muza, ze neurobis mi este? a on,mi ukaze nasich dvoch zlobrikov a hned ma to prejde. xixi...

repka

petrusa

ved baby vedeli preco ti radili vacsie :) .. ja mam 450 a to som si myslela ze ake to budu bomby, ale su v pohode - brala by som aj viac, keby sa zmestilo - a pockaj, ked si na ne uz zvyknes a sa ti kus usadia - budu sa ti aj male zdat :))) aku mas pooperacnu vlastne velkost?