Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inanitka

Ahojte babenky, prosím poradte mi!!!!!!!
mam rok po opke a už 2 mesiace mávam bolesti na hrudi :( je to neprijemne, myslite že plucna embolia sa može dostaviť aj po takom dlhom čase či to iba hned po operacii? alebo ja neviem čo to môže byt :( mal to už niekto?

cajka

bianca ja soom bola operavana v ULK u primara Gubu. Je vraj velmi dobry. bojim sa ist na druhu operaciu. je to 200 km do blavy odtialto a neviem ako by som isla domov.

olca00

...ahojte ma niekto pojem o tom ako dlho sa caka na termin u pana dr. Marsala v trnave? pred rokom mi vyhotovil vhodny profil operacie ale dostala som sa k tomu az teraz. celkom som nervozna ze termin nestihnem do 15teho oktobra.a ma niekto skusenost s predoslou trombozou alebo emboliou? nemaju lekari voci tomu vyhrady aj napriek tomu ak je clovek uz uplnew zdravi?...dakujem :)

KatkaLopatka

Bianca1236
Si na FB? Ak áno, pošli mi link do e-mailu. Tam som prihlasená skoro stále, tak ti odpoviem na čokoľvek.

silviklh

tak zospodu hej, i ked mna aj tak musela mama.neslo to..vobec..bolelo to...a pod pazuchami som sa až po stichoch ,aj oholila

ZuZulla

A ešte jedna vtipná príhoda z dneška :DDD sla som na rentgen pluuc, kde som sa musela vyzliect do polpása a tam brigadoval moj kamarat co chodi na zdravotnu ako baby keby ste vedeli jake to bolo vtipne :DDD s tymi mojimi,,sexi" cicikmi

silviklh

jankaaaaaa,podprsenk sa moze dat dole po stichoch,co je takych desat dni

bianca003 nie som,ale chcela by som byt :-)