Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Vivien123

ZuZulla,

no ani ja som ta nevidela... na ktorej izbe si bola? No a mam sa tak, jak po operacii...rano ma to fest bolelo, teraz trochu menej, ale chrbat boliii. Tabletku co nam dali v noci som vyvracala, a teraz som cely den bez. Ale mam tu pripraveny flector...tak na noc ho asi dam? A ty akO???

petrusa

BOn bony
No tak to ma mrzi ze si si takto 99% ista ale skus ist za tym doktorom nech ti tO prinajhorsom pptvrdi lebo nikdy nevies... A ake to ma priznaky??? Kolko uz mas po operacii???

bon bony

petrusa

diiky, nemyslim ze stresujem, podla priznakov to moze byt ono :( uz som s tym pomaly "zmierena"... nic ine by to nemalo byt.len som prekvapena ze ako nahle sa to ukazalo,predtym bolo vsetko tip top a pomaly zo dna na den toto. no uz tazko s tym nieco spravim tak tu nejdem vyplakavat:/ som z toho ale nestastna fakt myslim na 99% je to kontrakt. :(

citam ze ty si celkom cerstvo po opke:)tak sa dobre vyhoj a bez problemov vsetko ti prajem papa

petrusa

0paris0
No zatial som spokojna vsak to mam len tyzden takze spokojno :)))) a termin objednaj co najskor lebo mne co hovorila sestricka v BB maju uz na maj terminy takze je tAm huste...

Bon bOny
Nestresuj hlavne a nemysli hned na zle cervenovi budes darmo pisat na mail neodpise ti ma tam 300 sprav nestiha odpisOvat... Viem podla seba:/ toto je cislo do ambulancie 0484399156 zavolaj co najskor pripadne sa objednaj ... Hadam ti to prejde co najskor s je to len zly pocit!!!

bon bony

prosim vas, nemate niekto mail a cislo na dr. Cervena ??

ten prsnik mam taky tuhsi, ach, som uz uplne v tom ze tam mam tu kapsulu..
doteraz bolo uplne vsetko OK a vpriebehu 2-3 dni toto ,je to vobec mozne ?? netuhol by postupne ten prsnik kebyze ide o kapsulu, neviete niekto ??

ZuZulla

Ahoj Vivien ani som ta tam nevidela ako sa mass???... mna to dost boliii jake berieris doma lieky proti bolesti ??..

bon bony

barbora10 praveze nikdy...ani pred mrchou :( furt je taky teplejsi zospodu.. ale na pohmat a dotyky je v pohode, neboli
boze dufam ze je to tymi kramami..uz ma napada to najhorsie