Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Vivien123

ZuZulla,

tak potom viem ktora si to bola... kratsie do rysava vlasy? Ja som bola na 5. :) Ani mna to vobec nebolelo, ked som sa prebrala, az casom... Ale zatial zvladam. A neboj, urcite to nemas zapalene... Je to len bolest, lebo to bol rez. No zatial spokojna... :)) Ale ja som bola rano mimo, tak si to moc nepamatam... Ale pacia sa mi aj v tej podrsenke :) Tak dufam, ze sa skoro uzdravime. A ty si spokojna?

Vivien123

ZuZulla,

tak potom viem ktora si to bola... kratsie do rysava vlasy? Ja som bola na 5. :) Ani mna to vobec nebolelo, ked som sa prebrala, az casom... Ale zatial zvladam. A neboj, urcite to nemas zapalene... Je to len bolest, lebo to bol rez. No zatial spokojna... :)) Ale ja som bola rano mimo, tak si to moc nepamatam... Ale pacia sa mi aj v tej podrsenke :) Tak dufam, ze sa skoro uzdravime. A ty si spokojna?

leus

ja som na ZZZ fore raz citala prispevok jednej, co mala eurosilikony a povedala ze musela ist na reopku po rokoch, koli komplikaciam...ze jej neviem kto /uz si to nepamatam presne / povedal, ze tieto su najviac nachylne na kontraktury a tak...ja len co som citala, upozornujem ze to neni z mojej hlavy.zasa Dr,cerven si tuto znacku v jednom prispevku na nete obhajoval, tak neviem...

Vivien123

ZuZulla,

AdnavCosti

zuza123
Neviem, kolko dozadu sledujes toto forum, ale ES tu ma vacsina dievcat. Nedavno sme tu mali prave debatu o tom, ake su rizika kontraktury prave pri jednotlivych typoch implosov - ja osobne som skor zastancom Mentorov alebo Mc Ghan, svoje dovody som rozpisala, dievcata ma "sprdli" ale samozrejme to na mojom presvedceni nic nezmeni, takze za mna osobne - skus si pocitat nieco viac o tychto druhoch a mozno ti to pomoze v rozhodovani...
bon bony
Mrzi ma to, verim, ze nam das vediet, co povedal Dr. a ako to prebieha dalej. Snad bude lepsie...

ZuZulla

Vivien123

ja som bola na jednotke, operovali ma nejak okolo dvanastej a teba ? .... Vieš čo ja jak som sa zobudila mna to vobec nebolelo , ale potom zacalo a teraz sa neviem ani zdvhnut s postele dost na to bolí sa bojím, že to mám nejake zapalene alebo co ..... A zatim ako si si icg videla spokojná ?

zuza123

Baby,ked to vsetko citam neviem ci mam ist na tu operaciu ,normalne som sa zacala bat.Uz som si neni ani ist ,ci som si objednala dobre implantaty.Cerven mi doporucil eurosilikony,ale o tych tu nikto nepise,myslite,ze su zle?Prosim baby poradte mi, mam si radsej objednat ine?Dakujem za kazdy nazor,dik moc.

bon bony

petrusa jasne kazodpadne pojdem za doktorom. uvidim este nasledujuci cas teraz ci nahodou sa prsnik neda do povodneho stavu.. uvidim ci napise doktor..a potom zavolam a objednam sa k nemu .. po opke som 9 mesiacov..konecne sa to vsetko vyhoji a naraz toto..neprajem nikomu fakt.. Trosku verim,ze by to nebolo ono,nejakym zazrakom,ale naozaj mi setko nasvedcuje k tomu.

Kapsulárna kontraktúra je naojobávanejšou komplikáciou tejto operácie. Ide o sťahovanie vytvorenej väzivovej kapsy. Táto komplikácia sa prejaví bolestivosťou prsníka, jeho tvrdnutím či zmenou jeho konzistencie. Vytvorenie dostatočne veľkej kapsy na uloženie implantátu a použitie texturovaných implantátov znižujú riziko vzniku kapsulárnej kontrektúry. Riešením tejto komplikácie je chirurgické uvoľnenie kontraktúry, premiestnenie či dokonca odstránenie implantátu.