Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mata221

Vivien 123

jaaj jasne mobil ma nenapadol, to mam aj ja :)) a rez mas kadial? cez pazu? aj toho sa obavam, som sa doktora vtedy aj pytala, ze ci to nebude viac boliet ako zospodu, ale teda ze mne by to bolo strasne vidiet, takze pod pazuchou bude davat. takze si bola sama na izbe? oni ta tak dali?

Vivien123

Mata221, nie,ja mam net v mobile,tak cez to fungovala. A ano v PK sme boli. Sa mi zda ze vacsinou byvaju baby same na izbe. Ja som tam mala priatela,ale na noc som ho aj tak poslala domov,lebo ved budes si chciet oddychnut,a dostanes aj tabletku na spanie,tak to aj tak prespis. Ale su tam vsetci strasne zlati a super kolektiv,tak ti tam bude fajn aj ked budes sama :) A uvidis, ze tie 2 mesiace rychlo ubehnu ani sa nemazdas

Mata221

Vivien 123

:) tak drzim palce, aby bolo co najskor vsetko ok. A v PK si bola? aj ja tam idem. a si tam mala notebook? :) ja tam chodim na kozmetiku a tak a uz sa len vypytujem :)) doktorka mi hovorila, ze sa da aby som bola na izbe sama a ze vtedy moze byt pri mne hocikto koho chcem az do rana. takze kebyze chcem frajera moze tam pri mne sediet az do rana. ale tak lepsie mi bude s nejakou babou urcite :)) inak ked som bola v aprili na konzultacii, som mala pocit ze mam kopec casu a teraz prejde september, objednavam implantaty a v novembri idem na to. fuuuhaaa :))) no a idem mi davat 250 ml. ja so mala, chuda. tak hned ako ma zbadal, ze viac nie :))

Vivien123

Mata221,

Mati, tak ja som bola na nete uz 1/4 hodinku po prebudeni z narkozy :) A dnes som uz pochodovala sama po dome. Ta bolest sa da zvladnut... i ked obcas ma nejake pichnutie/tlak prekvapi, a zastonem.

No a co sa strachu pred op. tyka, tak to mne sa o tom vyse mesiaca pred aj snivalo, a kazdy den som spekulovala ci ist aleb nie. Uz mam po, a tesim sa a som rada ze som si to nakoniec nerozmyslela. Tak snad sa uz len dobre zahojime.

Vivien123

ZuZulla,

neboj par dni ubehne jak voda, a budeme ok :) Uz na stichoch budeme hrdinky bez bolesti.

zuza123,

ja mam 350ml VP a ZuZUlla myslim 300ml. Najlepsie tie ale povie doktor. Ja som dala na jeho navrh, a myslim ze su akurat. A to som spekulovala nad mensimi, ale asi by boli ozaj malo pre mna :)

Mata221

ahojte

baby ja Vas tak obdivujem, ze vcera Vas operoval a dnes uz tu pisete. Ako ja som len rada,len si to neviem predstavit. Mam stale predstavu, ze na druhy den budem uplne odpalena a ze nebudem moct nic, iba lezat. vobec si to neviem predstavit. Na op idem cca za 2 mesiace, a teda uz 4 mesiace cakam. uz sa mi aj sniva o OP. tyzden pred ani spat nebudem :))

ZuZulla

No hej to som bola ja tak snad to budeme mat bez probleemov ja nam držim palce :))... noo aj mne sa pacia moje celkom su menšie ale na mna to stačii ja som nemala žiadne :)) ja som rada len keby ma to už nebolelooooo