Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Petra
Mne sa zda na tvoju výšku 300 ml málo,samozrejme to záleži aj od šírky hrudníka a celkovej postavy.Podľa mňa by si mohla ísť kľudne aj do väčších..to ti povedal doktor že max 300 ml?

Petra 10

Hej,na Sliači,ale bojím sa že mi to bude málo.Základ nemám skoro žiadny,teraz nosím 75A.Ja som nenašla tiež tú foto

leus

petra 10
tu len jedna s nim ma skusenost, janet , mala mat fotku aj v galerke, ale doteraz ju tam nevidim...ona tiez ma anatomy a chvalila si...budes operovana na sliaci?

Petra 10

Ahojte baby,prosím vás ak viete poradte mi,mne Dr.odporučil 300ml anatom,mám 176 cm a 57 kg,bude to dosť?A máte niekto skúsenosti s dr.Csabom Tothom?Dík

Vivien123

Mata221,Zuza123 ano boli sme kazda sama na izbe. Ja by som sa aj ´ spolubyvajucej´ potesila,ale zas takto somtam mohla mat priatela. A mam rez pod pazuchou,ja som to ake aj tak od zaciatku chcela,a doktor mi to aj sam navrhol. A mozem ti povedat ze zatial to sitie necitim...ale som 1.den estelen tak dam potom vediet. Zuzi, ja som znacku impl.neriesila vobec. A doktor mi navrhol tie, a dava ich neviem ci vacsine,ale moje znamemaju vsetky ES,a problemy nemaju. Je to asi individualne a zalezi od mnoho faktorov. Kazdopadne treba mysliet pozitivne.

Vivien123

Mata221,Zuza123 ano boli sme kazda sama na izbe. Ja by som sa aj ´ spolubyvajucej´ potesila,ale zas takto somtam mohla mat priatela. A mam rez pod pazuchou,ja som to ake aj tak od zaciatku chcela,a doktor mi to aj sam navrhol. A mozem ti povedat ze zatial to sitie necitim...ale som 1.den estelen tak dam potom vediet. Zuzi, ja som znacku impl.neriesila vobec. A doktor mi navrhol tie, a dava ich neviem ci vacsine,ale moje znamemaju vsetky ES,a problemy nemaju. Je to asi individualne a zalezi od mnoho faktorov. Kazdopadne treba mysliet pozitivne.

manula

petrusa, no som rada, ze si ok a ze si rada za tie 350tky :) chrbat boli to vsetci vravia z tej narkozy, na to sa teda "tesim" ten flector si musim nejak zohnat,kedze je na predpis...coze???? to vazne si tolko cakala v PK??? to nesranduj ja cakam, ze ma beru,ked ma objednali, ved umrem od smadu a hladu ....:((( resp hlavne od smadu, stres mi zabrani nieco dat do ust :D