Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

diamond26

Manula

Tak ja sa odmietam vyzliekat u internistu uplne do naha :D s tym mam velke problemy som rada ze som sa zvladla vyzliect vobec pred chirurgom ....uff...a co ti vysetroval ked si musela byt naha ?Ekg sa da urobit aj ked je clovek obleceny nie?..mne ho tak robili ked som bola tehotna..

Petra 10

on mi povedel ze ak chcem prirodzene tak 300 ml mi bude akurat,ja mam dost uzky hrudnik cez prsia 84 cm teraz,ja si myslim ze 350 by som mohla mať

Zuleko

Petra
Ja mám pod prsiami 70 cm,pred opkou som mala cez prsia 83.Som vysoká 170 a vážím 52 kg.Mám Nagor 390,vysoký profil a je to akurát.Kľudne by som si dala aj väčšie teraz.Podľa mňa choď do tých 350 kedže si vyššia.

Petra 10

on mi povedel ze ak chcem prirodzene tak 300 ml mi bude akurat,ja mam dost uzky hrudnik cez prsia 84 cm teraz,ja si myslim ze 350 by som mohla mať