Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

olca00

Nelina...fuha ta to dufam, ze stihnem do 15 oktobra...volala sm do toho euroclinicu a kedzee uz mam vypracovany profil tak sa mam este zajtra ozvat ale snad mi daju hned aj termin...pan dr. Marsal mi navrhol 280 ml pod zlazu...mate tu niekto podobny profil? vacsinou sa davaju pod prsny sval...

manula

nelina, tak u tejto pani doktorky som si to vybavila aj ja len ma dovolenku, takze uz to nebude mozne tento tyzden a neviem dokedy ju vlastne ma,ale aj ja si musim kvoli tomu ist sama pre vysledky na krvnu skupinu do labakov

Nelina27

livka tak skoda, ale myslim ze barborka bude super ak to preberie, naozaj by bola skoda keby galerka zanikla, je nas tu vela co nam pomohla v rozhodovani...

olca, nie je to take hrozne s cakacou dobou, ja som isla v PK napriklad 3 mesiace po konzultacii, casto sa stane ze niekto vypadne a zavolaju ta skor, mas na vyber 3 miesta kde doktor operuje, BB, Pezinok a Poprad, tie posledne 2 miesta operuje len soboty

aduska, drzim palce, uz to mas tiez za par:-)

Petra 10

janet prosím ťa ak máš fotku v galerke a nebude ti vadiť že si ju pozriem prosím ťa napíš mi ako sa tam dostanem,aj ja mám ísť tam kde ty a veľmi mi to pomôže.Ďakujem

aduska5386

Ahojte babenky :-))
tak uz aj mne sa to krati... sa tesim... len na poslednu chvilu aj ja vybavujem internistu :-(
KTORA MATE TERMIN K CERVENOVI 13.9????

barbora10

napisala som livke.nemam s tym problem,takze ak by to vam neprekazalo,tak budem mat galerku pod dohladom:)bolo by mi luto,ak by mala zaniknut.