Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

diamond26

joja22
zavolam tam dnes a uvidim ..skusim najprv do toho ustavu lekraskej kozmetiky kde ma maju operovat..ci tam nahodou nemaju internistu niakeho ...ach jaj....a potom to medissimo skusim ..mam sancu este zajtra a piatok ..dufam ze stiham ..

diamond26

baby myslite z eby mi urobili ekg v sukromnom zariadeni ?napr medissimo?? a co by to tam asi tak stalo neviete niektora ?? lebo jedna sestricka to napisala na papier ze potom je uz sanca jedine v sukromnom ked v normalnej nemocnici nie....

joja22

diamond 26 ja som bola u sukromneho internistu odporucam PRO VITAE vsetko mas na jednom mieste je to na Svoradovej13 BA 0903 763653,02-54413284,0905163650,platila som 100,61

diamond26

Baby neviete nahodou ci V ustave lekarskej kozmetiky je internista ??ci by mi spravili ekg nap rv den operacie keby som to nestihla ??prosim poradteeeeeeee..zajtra este zavolam na jedno zdravot.stredisko..boze snad to stihnem ..atresovat zacinam

diamond26

Manula
ja som dnes mala ist internistovi a nestihl asom too..nieco mi do toho prislo kruci...ja sa len modlim aby som nasla niakeho druheho ..lebo henten tam uz aasi nebude..:-// stvrtok je sviatok ..mam nato len zajtrajsok a piatok ..nechcem to odkladat kvoli tomu ze internistu som nenasla..ach jaj

martinka54

luxury
ahojcek, posielam ti na mna mail cathleen69@azet.sk, som aj na fb, ale tu nechcem zverejnovat moje meno. vecer budem pozerat maily a potom az vo stvrtok najskor, lebo budem v praci tak sa ozvi, co potrebujes. pa