Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZuZulla

Ahojte baby vidím, že ste tu prevažne všetky čo mate ešete len pred opkou držím vám palce:)) tie čo idete do Pezinku z vlastnej skúsenosti vám hovorím, že je to tam super:)

Ale chcela by som sa spýtať báb čo už maju po tom. Ja som 6 dní po opke a ked som v klude už ma to boli len trošku, ale ked sa posadím z lahu je to hotová katastrofa strašne to bolí asi tak nejakych 30 sekund je to dost velka bolest chcela by som vediet ci ste to mali aj vy tak či nie a ked chodím nemožem sa poriadne vystriet lebo ma to tahaa.

manula

Oparis0,
na osmu ako vsetky??? ja mam dojst na 10,00..tak to pojdem asi posledna :D kraaaasa, to ma fakt tesi..ja som krpec a vobec nie chuducky ako vacsina tu z vas, takze mam asi 163 cm, 59kg,obvod asi 82 a ide mi davat 400ml gulate, ty mas ake miery,vaha, ake ti ide dat?
a dufam, ze ten jezisko bude mat skvelu naladu a donesie mi prekrasne prsia :))))

nelina27, dakujem :) pamatam ako pred polrokom, ty si ma tu do vsetkeho uviedla ...ako to uletelo :)

olca00

...nelina...opodstatnil to tym, ze mam dostatok svojej prsnej zlazy...aj ked mam male prsiecka tak mam take tie postavene s peknym tvarom alebo ako to mam vysvetlit :D...a zas ja sa bojim dat si posval kedze mam troska aktivne svaly tym ppadom aj sm troska aj muscularnejsia, tak by to mohlo ten silikon tlacit? co ja viem :)...

olca00

...este rozmyslam ze by som zavolala ze chcem 300 ml ale to uz je zanedbatelne mozno tych 20 mml ci?...a kam vam mozem poslat fotku do galerky?...rada by som si aj pozrela nejake fotecky :)

olca00

...adnavcosti...pocula som ze je velmi dobry v tom co robi, t mas kolko ml? aku vysku a vahu?...ja mam 60 kg, 174cm, ale celkovo som dost stihla tak sme zvolili 280ml...najprv mi poradil 245 a nejak sm ho presvedcila na tie vacsie implose...prave preto sm si vybrala jeho, momentalne mam len 22 rokov a prsie si chcem dat zvacsit len preto, ze ich mam fakt male...ked budem starsia alebo uz po babatku planujem vacsie implantaty.takze budem mat 280ml pod zlazou...a ty mas aku velkost implosov?

diamond26

Baby prosim vaas..bola tu niektora operovana u dr Dušana Gubu tento rok ?....Ja este neviem presnu cenu zakroku tak by ma zaujimalo kolko ste platili ....budem si tam musiet zajtra zavolat..dnes maju asi volno,nikto mi to neberie....

Nelina27

baby tak v sobotu rozsirite zastupy prsatic, drzte sa, budeme na vas mysliet:-)

mne sa jarovej prsia pacia, su vacsie ale nie extrem a ovisnute urcite nie su, to je len tym vacsim implantatom, nestoji hore ale prirodzene pada dolu, asi ma anatomy sa mi zda, inak aj tu pusu jej Cerven velmi chutnu spravil, mne sa paci:-)

olca, bola si len na tej jednej konzultacii u Marsala? preco ti dava pod zlazu? mne osobne sa zda lepsie davat pod sval, ale to moze byt u teba ine samozrejme, tak nech sa vsetko podari

0paris0

manula

ja mam prist na osmu asi ako vsetky a poradie asi urcia oni som z bb tak trosku dalej napis vysku, vahu, obvod a ake si ides davat...aj ja sa tesim ako kde sa malým detom hovori:-))) uz sa len dva-krat vybuvas a pride jezisko xi xi