Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

joja,
:))) ja zatial nelutujem,chcela som az po dietati:) ale tak jasne, vytuningovana som mohla byt uz davno a nemat komplexy :D

joja22

manula zdielam podobne pocity,ako tya zaroven lutujem ,ze som si to nedala uz skor urobit,ale asi to tak malo byt .

diamond26

manula
no momentalne nemam odkial zavolat..az tak za hodinku budem moct ...tak sa spytam ci sa da objednat na zajtra..jaj modlim sa....

manula

ja neverim tomu, ze uz sa to blizi, a ze sa to vobec stane :)))) neviem si samu seba vobec predstavit, pride mi to take nerealne...
kolko ste si davali tych ascorutin-ov denne?

manula

diamond, ved si radsej zavolaj uz teraz do medissima informacne, nech vies na com si, keby ti to nevyslo v ulk,aby si vedela, ci mozes do toho medissima alebo nie a ci sa to stihne :)

diamond26

manula
skusim zavolat najprv do ulk chirurgovi co ma ma operovat a uvidim co mi povie..spytam sa ci tam nemaju internistu a ked nic tak neviem ..potom jedine vedla je medissimo sukromna nemocnica ..tam mi snad spravia ked si to zaplatim...

manula

joja22, tak ides asi predo mnou, ja mam byt na 10,00...ale uz teraz sa desim toho cakania tam, ako som si tu vycitala...ze mozno pojdem az poobede, to neviem ako vydrzim ...:))) ale tak pre krasu vytrpim :D