Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

ahojte baby

maily a fotecky co ste mi poslali som vybavila az teraz nakolko som nebola pritomna...
casovo nestiham sa zaoberat galeriou a budem musiet s tym skoncit,zial....
ale ved jedna z Vas ma moze zastupit a bude sa starat a galeriu....
na mail mi napiste ako ste sa rozhodli a dam vediet co a ako :)))

Nelina27

regina ano chodi, jeden alebo 2x do mesiaca, vzdy v sobotu operuje, ale konzultacie, vyberanie stichov a kontroly robi len v BB

Nelina27

olca, u dr. marsala az tak casto baby opku nemavaju, takze teraz asi momentalne nikto tu na fore...

diamond, ja som bola v Ba u sukromnej internistky, tiez som to potrebovala vtedy narychlo lebo ma zavolali na opku skor, stalo ma to len 30 Euro a bolo to za dna na den hotove, len do labaku som si zaniesla krv sama, lebo mi ju brali az po obede u nej, tu je kontakt, aj adelaide u nej bola a tusim este niekto, zlata a ochotna pani doktorka: MUDR. Ingrid Rattajova / 0910 476 362..Dulovo NAmestie c.10, Bratislava

baby a drzim palce vsetkym co to mate za par, potom sa uz budete v jednom kuse zo svojich novych prsiek vytesovat:-)

regina19

ahojte, chcela by som sa sptat ci Dr. Cerven nechodi aj do PK operovat a ze ako casto? Neviete nieco o tom?

Dakujem :)

manula

joja,
jasne najdolezitejsie je kvoli sebe, u nas to preslo a maly ma ledva tri roky ten to este netusi,ale zachvilu sa bude divit :D