Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bon bony

adnav costi diky, v piatok idem do BB, tak potom napisem. Jeho asistent mi odpisal po maili ze to nevypada na kontrakturu podla opisu, ale ja myslim ze hej... no ved uvidim som velmi zvedava

alusss

ahojte kočky. dúfam že nebudem otravovať. nechcem silikony, práve naopak, chcem si dať prsia zmenšiť, tak som sa chcela opýtať aké máte skúsenosti s doktorom Lehockým alebo Pikulom ak nejaké máte.. dúfam že sa nehneváte, len by som o nich rada niečo zistila. Ďakujem :)

korki

ahojte

barborka, super super. som rada, ze si sa na to dala. galeria aj mne velmi pomohla a bolo by mi luto, keby zanikla...

a dakujem aj livke. papa

bon bony

adnav costi diky, v piatok idem do BB, tak potom napisem. Jeho asistent mi odpisal po maili ze to nevypada na kontrakturu podla opisu, ale ja myslim ze hej... no ved uvidim som velmi zvedava

manula

Vivien123,
dakujem za rady, tak som si to aj nejak predstavovala, ze toto beriem :) takze boxerky? :D oukeeeej ..domov pojdem v mikine s kratkym rukavom , je na zips,tak snad to bude dost vhodne a aj siroke :) len neviem co na nohy, ci sa vobec budem schopna do niecoho narvat..asi budu teplaky :D

diamond, tak som rada, ze mas vsetko ok :)
je nas tu dost uz tri na sobotu, vidim, ze aj nedela a pondelok...jaaaaaaj, aj ja sa desim toho uz :D ale aj tak divne tesim a hlavne neverim, ze uz je to tu :D

oparis0, no jasneeee...stretneme sa :))) uz sme tri na sobotu do Pezinka :) na kolku si objednana? aj ked je to asi bezpredmetne, ako som sa docitala :))) ja som z Bratislavy