Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

diamond26

Manula

Prave som prisla od internistu ...vsetko mam v poriadku ...uff tak uz len cakat do pondelka..bojim bojiim

Vivien123

manula,

dokepy nic nepotrebujes... lieky netreba ziadne...iba ak nejake uzivas pravidelne, tak si ich zober, aby si ich pripadne aj anesteziol. ukazala.

A potom uz len papucky, a hyg.potreby (kefku, pastu..aj ked neverim, ze sa ti bude dat po tom zakroku umyt zuby :)) ).

Pyzamo tiez netreba. Akurat pohodlne boxerky daj :) A nieco volne co sa ti lahko oblecie na cestu domov. Hlavne nech je to dostatocne siroke cez prsia :))

AdnavCosti

Marsal preferuje skor maximalne prirodzene prsia, kt. budu vyzerat AJ BEZ PODPRSENKY ako tvoje vlastne. Inak nepises vobec, ake ti navrhol - profil, tvar... Z mojej skusenosti navrhuje skor spodnu hranicu tvojej moznej velkosti, takze ak si "prihodis" 50-80ml /ak teda chces/, tak sa nic nestane. Normalne ti "zavidim" celu tu pripravnu fazu a konzultacie s nim... :-)

AdnavCosti

olca00
Ja som Marsalova robota :-) Obrovska spokojnost, profesionalny pristup, citit z neho dlhorocne skusenosti, ale zaroven berie kazdu jednu opku este s "respektom". Pooperacna starostlivost super. Implose predpokladam, ze Mentor - takze tiez vyborna volba. Nech si aj ty tak spokojna ako ja. :-) Mam po op cca. 7 mesiacov.

diamond26

Ahojte..tak uz mam porieseneho aj internistu..vcera som zavolala do ULK kde ma maju operovat..a ta pani mi odporucila internistu uz som sa aj objednala..dnes na 15.00 tam mam byt..snad bude setko ok..krv mam v poriadku.....idem si pre vysledky dnes

olca00

Nelina...fuha ta to dufam, ze stihnem do 15 oktobra...volala sm do toho euroclinicu a kedzee uz mam vypracovany profil tak sa mam este zajtra ozvat ale snad mi daju hned aj termin...pan dr. Marsal mi navrhol 280 ml pod zlazu...mate tu niekto podobny profil? vacsinou sa davaju pod prsny sval...