Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadulienka8285

mne to navrhol dr.Cerven hned neviem preco som dost chuda mam 172cm a 53kg a pod prsiami 74cm ,preco sa cudujes ze anatomicke?

ZuZulla

dudulienka8285
Ahoj prosim ta možem sa ta spytat kolko merias pod prsiami ? ... aj anatomicke ti navrhol on či ty si chcela ?

dadulienka8285

ahojte kocky som tu uplne nova a na OP k dr. Cervenovi idem 22.9.2011 mam nagorky 290ml a stredny profil anatomicke myslite ze to bude dost vraj viac sa mi neda lebo som chuda a mam tenku kozu mozem si aj ja pozriet foto v galerii a samozrejme poslem foto pred op a po ...

Nelina27

tak barborka uz nazhavena caka na fotky do galerky, tak aj tie co ste posielali predtym livke a netihla ich nahodit tak teraz sup preposlat barborke, veru aj ja sa musim pofotit, v pondelok to uz bude pol roka od opky, manula fakt to riadne leti:-) mas sa na co tesit:-)))

olca, nie si az taka malinka, ja by som na tvojom mieste aj tie 300 ml brala, 20 ml rozdiel je ako nic, 2 polievkove lyzice:-)

zuzulla, 6 dni po opke je to stale normalne ze ta to boli ked vstavas, mne sa ulavilo najviac prvy raz po 10 dnoch a po 2 tyzdnoch uz som bola aj bez tabletiek od bolesti

matqa

Ahojte zienky. Uz dlho vas citam ale neprispievam. Zuzka ja mam termin u Cervena 4.10. uz sa to pomaly blizi budem mat ES 375ml gulate:-)

ZuZulla

olca00

Ahoj kedy ideš na opku ? ... Ja som bola teraz a keby som stihla tak by som ti poslal fotku ak by ti to pomohlo len ešte nemožem dat podprdu dole. Totiž to ja mám 300ml, ale pod sval a gulate. Neviem ci ich mam opuchnute ci nie, ale mne ta velkost uplne stači a mala som predtým nulky a meriam tak ako ty aj vážim.